Joel JoanAmb la cerimònia dels Premis Gaudí molt a la vora, i tantes bones pel.lícules de producció catalana nominades a aquest guardó, al programa d'aquesta tarda hi hem volgut convidar Joel Joan, l'actual president de l'Acadèmia del Cinema Català, per conèixer una miqueta millor la situació de la indústria cinematogràfica a Catalunya, i l'origen dels Premis Gaudí, que aquest any celebren la seva quarta edició. Joel Joan vindrà al costat de l'actriu Teresa Gimpera, que aquest any serà nomenada membre d'honor de l'Acadèmia durant la gala del pròxim 6 de febrer.

Nosaltres hem preparat una travessa a la nostra pàgina web perquè doneu el vostre veredicte sobre els nominats que creieu que mereixen el premi. Molta atenció, perquè si encerteu el resultat podeu guanyar un dels 10 passis que sortegem del Gremi d'Empresaris Cinematogràfics de Catalunya per anar gratis al cinema tot l'any.

També seguim les aventures d'Espartac Peran per la localitat de Cassà de la Selva, que avui visita Joan Dausà, un sastre que va vestir Gal.la, l'esposa de Salvador Dalí. I, per arrodonir el dia, tindrem tertúlia d'actualitat, i ens muntarem en el primer 600 matriculat a l'Estat espanyol.

Fes un tomb aquesta tarda amb nosaltres a DIVENDRES. En directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Joel Joan, Teresa Gimpera y los Premios Gaudí, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: joan dausà joel joan teresa gimpera 
Miércoles, 1 de febrero de 2012 • 00:00h.