'Divendres'
Parlar de l’actualitat econòmica és també un altre dels objectius d’aquest dijous. Amb el catedràtic de la Universitat Columbia de Nova York Xavier Sala i Martín seguirem rastrejant de manera planera les coordenades que afecten l’economia global i ens ajuden a comprendre millor la conjuntura de crisi actual.

I com cada dijous, el periodista Antoni Bassas presenta nova edició de "La setmana del Bassas", amb una atenció especial al Futbol Club Barcelona i el partit de final de Champions del 6 de juny, a l’Estadi Olímpic de Berlín.

Ens acomiadarem de Pineda de Mar amb una llista de bones recomanacions turístiques. I al costat de l’experta en moda Queta Karmany i l’actriu Teresa Gimpera, recordem el modista Manuel Pertegaz i l’època daurada de l’alta costura.

T'esperem el dijous 14 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas pau garcia-milà queta karmany teresa gimpera xavier sala i martín 
Jueves, 14 de mayo de 2015 • 00:02h.

Joel JoanAmb la cerimònia dels Premis Gaudí molt a la vora, i tantes bones pel.lícules de producció catalana nominades a aquest guardó, al programa d'aquesta tarda hi hem volgut convidar Joel Joan, l'actual president de l'Acadèmia del Cinema Català, per conèixer una miqueta millor la situació de la indústria cinematogràfica a Catalunya, i l'origen dels Premis Gaudí, que aquest any celebren la seva quarta edició. Joel Joan vindrà al costat de l'actriu Teresa Gimpera, que aquest any serà nomenada membre d'honor de l'Acadèmia durant la gala del pròxim 6 de febrer.

Nosaltres hem preparat una travessa a la nostra pàgina web perquè doneu el vostre veredicte sobre els nominats que creieu que mereixen el premi. Molta atenció, perquè si encerteu el resultat podeu guanyar un dels 10 passis que sortegem del Gremi d'Empresaris Cinematogràfics de Catalunya per anar gratis al cinema tot l'any.

També seguim les aventures d'Espartac Peran per la localitat de Cassà de la Selva, que avui visita Joan Dausà, un sastre que va vestir Gal.la, l'esposa de Salvador Dalí. I, per arrodonir el dia, tindrem tertúlia d'actualitat, i ens muntarem en el primer 600 matriculat a l'Estat espanyol.

Fes un tomb aquesta tarda amb nosaltres a DIVENDRES. En directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Joel Joan, Teresa Gimpera y los Premios Gaudí, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: joan dausà joel joan teresa gimpera 
Miércoles, 1 de febrero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]