Els amics de les artsAl programa d'avui donarem un curs de nutrició, basant-nos en un dels fonaments de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. Us heu preguntat en alguna ocasió quin és el millor tipus de tomàquet per refregar sobre el pa? I per fer un sofregit? Des de Súria, la doctora Folch, la nostra nutricionista de capçalera, ens ho explica tot sobre les magnífiques propietats que amaga aquest aliment.

I si el pa amb tomàquet tingués un equivalent sonor, potser s'assemblaria a les cançons d'Els Amics de les Arts, un dels grups que són un clar exponent del que la premsa musical ha denominat "nova ona de pop català". Fidels al seu estil, que transita pels terrenys del folk, del pop, i fins i tot de l'electrònica, els nous temes d'"Els Amics" tornen a sonar reunits sota un mateix paraigua, al qual han anomenat "Espècies per catalogar".

I moltes coses més: tornem a reunir al voltant de la mateixa taula Sílvia Soler, Imma Sust, Màrius Carol i Xavier Sardà per parlar sobre l'actualitat del dia, i assistirem a una trobada a Súria, on la fotògrafa Diane Arbus es fregaria les mans: coneixerem els bessons més idèntics de tot Catalunya.

T'esperem, com cada dia, al costat de Xavi Coral i Espartac Peran, cap a les 16:35h., en directe per Tv3.

[ Els Amics de les Arts presentan su nuevo disco en "Divendres", 16:35h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch els amics de les arts imma sust màrius carol sílvia soler xavier sardà 
Martes, 14 de febrero de 2012 • 00:00h.