Els amics de les artsAl programa d'avui donarem un curs de nutrició, basant-nos en un dels fonaments de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. Us heu preguntat en alguna ocasió quin és el millor tipus de tomàquet per refregar sobre el pa? I per fer un sofregit? Des de Súria, la doctora Folch, la nostra nutricionista de capçalera, ens ho explica tot sobre les magnífiques propietats que amaga aquest aliment.

I si el pa amb tomàquet tingués un equivalent sonor, potser s'assemblaria a les cançons d'Els Amics de les Arts, un dels grups que són un clar exponent del que la premsa musical ha denominat "nova ona de pop català". Fidels al seu estil, que transita pels terrenys del folk, del pop, i fins i tot de l'electrònica, els nous temes d'"Els Amics" tornen a sonar reunits sota un mateix paraigua, al qual han anomenat "Espècies per catalogar".

I moltes coses més: tornem a reunir al voltant de la mateixa taula Sílvia Soler, Imma Sust, Màrius Carol i Xavier Sardà per parlar sobre l'actualitat del dia, i assistirem a una trobada a Súria, on la fotògrafa Diane Arbus es fregaria les mans: coneixerem els bessons més idèntics de tot Catalunya.

T'esperem, com cada dia, al costat de Xavi Coral i Espartac Peran, cap a les 16:35h., en directe per Tv3.

[ Els Amics de les Arts presentan su nuevo disco en "Divendres", 16:35h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch els amics de les arts imma sust màrius carol sílvia soler xavier sardà 
Martes, 14 de febrero de 2012 • 00:00h.

EnderrockLes seves composicions poc tenen a veure amb el so C86, i diguem que el shoegaze també els queda una mica lluny. Però a Catalunya s'han forjat un bon grapat de bandes de música pop, que utilitzen el català com a idioma transmissor d'emocions, i que ahir van viure una gran nit, la nit dels premis Enderrock. La gala va estar presentada per @Xavi_Coral, i avui a DIVENDRES hem volgut traçar un itinerari sonor per l'escena musical del moment, per saber bé qui és qui dins del pop català. Grups emergents i uns altres més consolidats, tots ells estaran representats aquesta tarda, amb la presència en el plató d'alguns dels guardonats en els premis Enderock, com Lluís Gavaldà d'Els Pets i Joan Enric Barceló d'Els Amics de les Arts.

I aquesta tarda tornem a embolicar-la de nou amb la taula de debat més equilibrada de la setmana: tres homes (Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba) i tres dones (Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre), intentaran arribar a un acord respecte a les qualitats que ha de tenir la parella perfecta.

I atenció a les connexions al costat d'Espartac Peran i la Dra. Folch des de Les Borges Blanques. Avui us expliquem tots els usos terapèutics que li podeu donar a l'oli.

DIVENDRES, en directe a les 16.40, a Tv3.

[ Catalán, idioma POP ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch els amics de les arts els pets enderrock imma sust joan enric barceló jose corbacho lluís gabaldà màrius carol sílvia soler tian riba 
Martes, 15 de marzo de 2011 • 00:09h.

Els Amics de les ArtsS'acaba una setmana de grans emocions a DIVENDRES. El telèfon no ha parat de sonar per resoldre l'enigma que ens proposa cada dia Mónica Monferrer, ahir Silvia Abril va capturar a un doble de Norman Bates entre el públic, i casi se'ns salten les llàgrimes amb la telepédia de Carles Sánchez, que ens va fer somiar desperts amb les grans remuntades històriques del FCB.

Per tranquil.litzar-nos una mica, avui us proposem una activitat senzilla i que podeu fer en la vostra pròpia casa: veure la tertúlia de "La Riera", amb els col.laboradors que més saben d'aquesta ficció: l'Espartac Peran, en Pere Mas, l'Ana Boadas, el Pep Anton i l'àvia de Catalunya, o el que és el mateix: l'àvia Remei.

I per seguir en estat zen, l'Anna Llacher ens porta un munt de bones idees per aprofitar el cap de setmana. Avui ha preparat una ruta asiàtica, propostes d'oci d'inspiració oriental per gaudir en occident.

I saludem al cap de setmana amb la música d'Els Amics de les Arts, que van treure disc fa pocs mesos amb aquesta delícia de single:Avui es pugen a l'escenari del DIVENDRES per mostrar-nos com sonen en directe. 

DIVENDRES, després de "La Riera", a Tv3.

[ "Els amics de les Arts" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher carles sánchez els amics de les arts mónica monferrer pep a. muñoz pere mas silvia abril 
Viernes, 30 de abril de 2010 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]