El tipo de la tumba de al ladoRebem al plató de DIVENDRES Maribel Verdú i Antonio Molero, actors protagonistes d'"El tipo de la tumba de al lado", una història de l'autora Katarina Mazetti, que es representa durant aquests dies al teatre Goya de Barcelona, i que la crítica ha definit com "un autèntic tractat sobre les diferències socials i culturals". Josep Maria Pou, director de l'obra, també ens acompanyarà al plató per parlar d'aquesta nova aventura escènica, que narra la relació entre una viuda intel.lectual anomenada Dafne i un maldestre granger que respon al nom de Beni, que es coneixen en un cementiri construït sobre una plataforma inclinada d'herba artificial, sota un cel net i amb dos bancs com els únics elements d’atrezzo.

Avui també es compleixen deu anys des de la introducció de l'euro, i hem volgut mirar enrere per veure com era la vida abans de l'aterratge d'aquesta moneda a les nostres butxaques. Recordarem quin era el cost de la vida quan encara circulaven les pessetes, en coses com ara el preu d'un cafè, o quant costava un bitllet d'avió, al costat de l'economista Gonzalo Bernardos, la il.lustradora Pilarín Bayés i l'historiador Jaume Sobrequés.

I des de Mont-Roig del Camp, ens apropem amb Espartac Peran al treball que fa l'equip de la Creu Roja d'aquesta localitat, i també us ensenyarem en què consisteix la Wikipedra, que a primera vista pot semblar una enciclopèdia sobre la família Picapedra, però en realitat es tracta d'una iniciativa que agrupa les barraques de pedra que construeixen pastors i pagesos, i que podem trobar-nos més enllà de les grans ciutats.

Segueix-nos en directe a les 16:30h. a Tv3, i si t'has perdut algun vídeo, els pots tornar a veure a la web del programa.

[ Un "Divendres" con Maribel Verdú, Antonio Molero y Josep Maria Pou. ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio molero gonzalo bernardos jaume sobrequés josep ma. pou maribel verdú pilarín bayés 
Miércoles, 29 de febrero de 2012 • 00:00h.