Finalitzem l'últim DIVENDRES d'aquesta setmana amb un programa on desfilaran grans artistes, com els actors protagonistes de l'obra de teatre "Terra de ningú", de l'escriptor Harold Pinter, que aquests dies es pot veure als escenaris del TNC sota la direcció de Xavier Albertí. Els actors Lluís Homar, Josep Maria Pou i David Selvas visiten el nostre plató per parlar amb Xavi Coral d'aquesta intensa proposta teatral, que ha estat descrita com un descens als inferns contemporanis, i com "una de les reflexions més lúcides que ha donat últimament el teatre sobre la funció necessària de la poesia en un món devastat".

'Terra de ningú'
La tertúlia de "La Riera" comptarà amb d'altres artistes, els tertulians que donen color a la taula cada setmana: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernandez. Una setmana més debatran al costat d'Espartac Peran, i de tots els nostres espectadors, els últims esdeveniments de la sèrie. La Judit i en Martí han aconseguit despistar en Claudi aquesta setmana. Durarà gaire, el seu secret? I també analitzarem la tornada de la Mercè Riera al que havia estat el restaurant familiar. Ha arribat disposada a complicar la vida a l'Edgar i, de moment, sembla que ho està aconseguint...

Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a Vilanova de Sau, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

DIVENDRES, a partir de les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: david selves josep ma. pou lluís homar 
Viernes, 18 de octubre de 2013 • 00:34h.

El tipo de la tumba de al ladoRebem al plató de DIVENDRES Maribel Verdú i Antonio Molero, actors protagonistes d'"El tipo de la tumba de al lado", una història de l'autora Katarina Mazetti, que es representa durant aquests dies al teatre Goya de Barcelona, i que la crítica ha definit com "un autèntic tractat sobre les diferències socials i culturals". Josep Maria Pou, director de l'obra, també ens acompanyarà al plató per parlar d'aquesta nova aventura escènica, que narra la relació entre una viuda intel.lectual anomenada Dafne i un maldestre granger que respon al nom de Beni, que es coneixen en un cementiri construït sobre una plataforma inclinada d'herba artificial, sota un cel net i amb dos bancs com els únics elements d’atrezzo.

Avui també es compleixen deu anys des de la introducció de l'euro, i hem volgut mirar enrere per veure com era la vida abans de l'aterratge d'aquesta moneda a les nostres butxaques. Recordarem quin era el cost de la vida quan encara circulaven les pessetes, en coses com ara el preu d'un cafè, o quant costava un bitllet d'avió, al costat de l'economista Gonzalo Bernardos, la il.lustradora Pilarín Bayés i l'historiador Jaume Sobrequés.

I des de Mont-Roig del Camp, ens apropem amb Espartac Peran al treball que fa l'equip de la Creu Roja d'aquesta localitat, i també us ensenyarem en què consisteix la Wikipedra, que a primera vista pot semblar una enciclopèdia sobre la família Picapedra, però en realitat es tracta d'una iniciativa que agrupa les barraques de pedra que construeixen pastors i pagesos, i que podem trobar-nos més enllà de les grans ciutats.

Segueix-nos en directe a les 16:30h. a Tv3, i si t'has perdut algun vídeo, els pots tornar a veure a la web del programa.

[ Un "Divendres" con Maribel Verdú, Antonio Molero y Josep Maria Pou. ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio molero gonzalo bernardos jaume sobrequés josep ma. pou maribel verdú pilarín bayés 
Miércoles, 29 de febrero de 2012 • 00:00h.

Josep María PouEsta noche visita BUENAFUENTE Josep María Pou, o como se le conoce en el mundillo de la interpretación: "El Actor". El 2 de octubre estrena "Máscaras", una película documental que trata sobre:
A) Artilugios, normalmente de cartón aunque se pueden utilizar otros materiales para su construcción, y que sirven para ocultar el rostro en fiestas de disfraces y atracos a bancos.
B) La prostitución en La Boquería, donde las profesionales del oficio más antiguo son las que más cobran y por tanto, las "Más-caras" (perdón por el juego de palabras).
C) Las dos anteriores son una tontería, "Máscaras" trata de cómo Josep María Pou se enfrenta a los cientos de personajes que ha tenido que interpretar a lo largo de su carrera. La respuesta a eso de las doce, en BUENAFUENTE. También tendremos la actuación del grupo que lo está petando por estos mundos de Dios: El Pacto que presentan su nuevo single "La reina de los mares".Andreu y Berto hablarán de sus cosas y también vendrá Ana Morgade que ha investigado sobre un tema que afecta a las mujeres una vez al mes y les hace ponerse de muy mal humor: el IVA.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: el pacto josep ma. pou 
Martes, 6 de octubre de 2009 • 13:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]