José Luis PeralesVa començar a Conca i acaba en un estudi de so a Nova York. El procés creatiu del nou disc de José Luis Perales ha estat de recorregut llarg, i la seva cocció, lenta. Sis anys ha trigat el seu nou treball a veure la llum, un discàs on Perales ha fet una cosa que només poden fer els més grans, envoltar-se de músics genials (i més joves que ell), que li han aportat modernitat a la producció del seu so habitual. El resultat es diu "Calle Soledad", i aquesta tarda ens ho presenta en persona, al costat de Xavi Coral i Ana Boadas.

Amb Espartac Peran seguim gaudint de la primavera en flor des del mateix cor del Garraf. A Castelldelfels, coneixerem la història dels primers banyistes de principis del segle XX, amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté. La doctora Folch també ens espera, amb un munt de bons consells per menjar més sa, i de passada que es noti positivament en el nostre aspecte.

I atenció a la tertúlia d'actualitat d'avui, en la qual participarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que acaba de publicar el llibre "Optimismamente". Parlarem de com aprendre a mirar el costat positiu de les coses amb ell i Sílvia Soler, Imma Sust, Núria Coll, Tian Riba i Pere Mas.

DIVENDRES: viatge optimista al centre de l'esbarjo. En directe, a les 16:40h., a TV3.

[ Hoy en "Divendres": José Luis Perales. 16:40h. Tv3 ]