'Late Motiv'
Esta noche nos visita José Luis Perales, el artista que nos trae mucha "Calma". Nosotros además de conversar con él, intentaremos sorprenderle... y a vosotros.

Como es miércoles tendremos nuestra dosis de Berto Romero a través de su consultorio. Vosotros también sois adictos lo sabemos, ¡confesadlo!

Y tendremos una visita multiple, especial y "A capela". Una sorpresa que no deseareis no perderos.

Todo esto y más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el miércoles 25 de mayo a las 23h. en #0 de Movistar+.​

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente berto romero jose luis perales 
Miércoles, 25 de mayo de 2016 • 00:04h.

José Luis Perales
És dimarts i, per tant, comencem el programa fent una mirada analítica a l'actualitat amb la periodista Mònica Terribas que ens farà una anàlisi molt personal del que més li ha cridat l'atenció i li ha interessat durant l’última setmana.

Tindrem el plaer d'entrevistar al plató de DIVENDRES el cantant i compositor de música romàntica i, fins i tot, novel·lista, José Luis Perales. El cantant de Conca presenta el seu nou disc "Calma" el 22 d'abril, un treball amb deu cançons amb què convida a reflexionar sobre el món que ens envolta.

Avui es compleixen també els primers 100 dies del govern Puigdemont. En parlarem amb dos autors de llibres sobre el nou president, Jordi Grau i Josep Riera, i també a través de l'anàlisi de Manuel Cuyàs, Montserrat Nebrera, Manel Manchon i Tian Riba.

​Des de Montblanc descobrirem Safrània i un món d'espècies. És la Fira de Productes Agroalimentaris de la Conca de Barberà, que se celebra durant el mes de novembre.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimecres 6 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero jose luis perales mònica terribas 
Martes, 19 de abril de 2016 • 07:30h.

José Luis PeralesVa començar a Conca i acaba en un estudi de so a Nova York. El procés creatiu del nou disc de José Luis Perales ha estat de recorregut llarg, i la seva cocció, lenta. Sis anys ha trigat el seu nou treball a veure la llum, un discàs on Perales ha fet una cosa que només poden fer els més grans, envoltar-se de músics genials (i més joves que ell), que li han aportat modernitat a la producció del seu so habitual. El resultat es diu "Calle Soledad", i aquesta tarda ens ho presenta en persona, al costat de Xavi Coral i Ana Boadas.

Amb Espartac Peran seguim gaudint de la primavera en flor des del mateix cor del Garraf. A Castelldelfels, coneixerem la història dels primers banyistes de principis del segle XX, amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté. La doctora Folch també ens espera, amb un munt de bons consells per menjar més sa, i de passada que es noti positivament en el nostre aspecte.

I atenció a la tertúlia d'actualitat d'avui, en la qual participarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que acaba de publicar el llibre "Optimismamente". Parlarem de com aprendre a mirar el costat positiu de les coses amb ell i Sílvia Soler, Imma Sust, Núria Coll, Tian Riba i Pere Mas.

DIVENDRES: viatge optimista al centre de l'esbarjo. En directe, a les 16:40h., a TV3.

[ Hoy en "Divendres": José Luis Perales. 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch imma sust jose luis perales josep maria solé i sabaté núria coll pau garcia-milà pere mas sílvia soler tian riba 
Martes, 8 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]