'Divendres'Cada manera d'escriure manualment és diferent de les altres, de la mateixa manera que cada persona és única. A través de la grafia deixem al descobert un petit testimoni de la nostra manera de ser i de pensar. A partir de diferents tècniques, la ciència de la grafologia és capaç d'aproximar-se a la psicologia d'un individu a través dels traços de la seva escriptura manual, parant atenció a aspectes com la grandària de la lletra, la seva inclinació, el traç més o menys forçat... La grafologia és una ciència doblement valuosa en plena eclosió de l'era digital, i avui en parlarem al programa i aprendrem a desxifrar el significat de la nostra escriptura al costat de la grafòloga Carme Guirao.

La nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Montse Folch, també tornarà aquesta tarda des de Vilassar per explicar-nos a fons les diferències nutricionals que hi ha entre el formatge de cabra, el d'ovella i el de vaca. A més, al costat de la xef Carme Ruscalleda, sabrem quines són les millors combinacions culinàries que es poden fer amb cada tipus de formatge.

La tertúlia dels dimarts ens portarà el més destacat de l'actualitat. En aquesta ocasió comptarem amb la col.laboració de Gonzalo Bernardos, Màrius Carol, Manel Manchón, Leonor Mayor i Pere Mas.

I com no podia ser d'una altra manera, aprofitant la nostra estada a Vilassar de Dalt, assistirem a una cantada d'Havaneres a càrrec del grup Serra de Marina.

Us hi esperem en directe pels volts de les 16:30h., a Tv3.

[ Actualidad, nutrición y el significado de nuestra escritura, en "Divendres" ]