Helena García Melero
Analitzem els resultats de les eleccions espanyoles amb Rafel Nadal, Vicent Sanchis, Núria Ribó, Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Ernest Folch, Toni Aira, Xavier Torrens, Alejandro López-Fonta, Josep Curto i Tian Riba.

Comencem setmana a Vilafranca del Penedès, que celebra la desena edició del festival ViJazz.

I també, descobrirem com parlen a Vilafranca del Penedès amb les "Paraules en ruta" de la mà de Màrius Serra i començarem una setmana plena de Jazz amb l'actuació d'una de les formacions que participen al ViJazz.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 27 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  ernest folch manel manchón montserrat nebrera núria ribó rafel nadal toni aira vicent sanchís 
Sábado, 25 de junio de 2016 • 18:00h.

Xavier Sala i Martín
Torna el nostre professor d'Economia, Xavier Sala i Martín. Aquesta setmana ens parlarà de la importància de la Fira Alimentària que se celebra a Barcelona del 25 al 28 d'abril i que tornarà a ser el centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació.

També tindrem alguns dels tertulians habituals per parlar de les notícies més calentes, tant en l'àmbit català com en l'estatal. Ens ajudaran a comentar l'actualitat Salvador Cardús, Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Manuel Cuyàs i Pere Mas.

A Ripoll, entrarem en directe al monestir per visitar la tomba de Guifré el Pilós i la de Ramon Berenguer IV, entre d'altres comtes de Barcelona.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 22 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero manel manchón manuel cuyàs montserrat nebrera pere mas salvador cardús xavier sala i martín 
Miércoles, 27 de abril de 2016 • 00:06h.

Helena García Melero
Arriba la Renda. El calendari de la Renda 2016 marca el dia 6 d'abril com a tret de sortida per presentar l'IRPF de l'exercici passat. Aquesta serà la primera declaració que reculli la reforma fiscal, ja que inclou novetats com ara la rebaixa dels tipus, canvis en algunes deduccions o la nova eina Renda Web. Convidarem al plató per parlar-ne Alejandro Ebrat, advocat i especialista i assessor jurídic tributari de persones i empreses. I per aprofitar la seva presència, obrirem línies telefòniques perquè els nostres teleespectadors puguin fer les seves consultes al voltant de la seva declaració.

Farem també un repàs de l'actualitat política, cultural i social i destaquem que els partits polítics continuen negociant possibles pactes per tirar endavant la governabilitat de l'Estat i, sobretot, parlarem de la filtració dels "papers de Panamà", un total de més d'11,5 milions de registres legals i financers que deixen al descobert un sistema que permet el crim, la corrupció i les males pràctiques a través de les companyies "offshore". En parlarem a la nostra taula d'actualitat amb Helena Garcia Melero, com a moderadora, i l'acompanyaran Marina Llansana, Antonio Baños, Vicent Sanchis, Manel Manchón i Tian Riba.

A Sant Llorenç de Morunys visitarem l'esplèndida Vall de Lord amb Dani Ramírez: naturalesa en estat pur, amb racons espectaculars i prou desconeguts, que fascinen els excursionistes que trepitgen la zona per primera vegada; direm adéu a l'hivern i a la temporada d'esquí i analitzarem el desglaç i els nivells de reserva d'aigua; amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, rebrem alguns alumnes de l'Escola de Sant Llorenç, que ens acompanyaran saltant a corda, i és que, aquest any, un dels reptes del DMAF és aconseguir sumar el màxim nombre de salts de totes les escoles catalanes.​

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimecres 6 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat antonio baños dani ramírez helena garcia melero manel manchón marina llansana tian riba vicent sanchís 
Miércoles, 6 de abril de 2016 • 00:19h.

Helena García Melero
L'actualitat política social i cultural analitzada en profunditat des d'una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Josep Maria Ureta, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Manel Manchón i Tian Riba.

Si volem evitar taques o irregularitats capil·lars a l'estiu, estem en el moment millor per afrontar una depilació. Existeixen molts mètodes per depilar, els més habituals són la cera, la crema depilatòria, l'afaitat o l'ús d'aparells de depilació. Actualment s'han desenvolupat molt altres mètodes més durador o definitius, com ara la depilació làser, la fotodepilació o la depilació mitjançant una agulla electrificada. D'aquesta pràctica, dels mètodes i de les tècniques, en parlarem a DIVENDRES amb el Dr. Jaume Tufet, director de la Clínica Tufet i, a més, en farem una classe pràctica.

Des de Vic, Espartac Peran ens presentarà algunes de les accions gastronòmiques que s'organitzen durant el Mercat del Ram, com ara Lactium i l'Espai Terra i Cuina. Gaudirem d'uns convidats que són especialistes en l'elaboració de formatge i descobrirem els guanyadors del Concurs de Formatges de l'any passat. També aquest any se celebra el 19è Concurs Català de Vaca de Raça Frisona, amb la participació de 65 caps de bestiar, un dels concursos de més renom del Mercat del Ram. Finalment, i entre altres temes, aquest any se celebra el 12è Concurs Nacional de Vaca Bruna del Pirineu, que per cinquè any es fa a Vic i on hi participen els millors animals provinents d'explotacions d'arreu del territori català.

Per acabar el programa, veurem i escoltarem en directe un tema de "Fang i setge" un espectacle que, adoptant els contorns d'un musical de gran format, vol acostar els espectadors a la vida dintre els murs de la ciutat de la Barcelona assetjada el juliol de 1713.​​

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep maria ureta manel manchón manuel cuyàs sílvia soler tian riba 
Miércoles, 16 de marzo de 2016 • 00:15h.

Pirineu
Espartac Peran ens rebrà des d’Alp, el municipi més oriental de la Baixa Cerdanya, per donar la benvinguda a la temporada d’esquí que està a punt de començar. Tindrem un dilluns molt ple de temes, però no ens oblidarem de mostrar-vos les paraules i frases que són pròpies de la localitat amb Màrius Serra, i regalarem la tauleta a un espectador que ens hagi enviat fotografies d’Alp.

Començarem el dilluns posant-nos al dia de tot el què ha passat durant el cap de setmana fent una taula d’actualitat, formada per Vicent Sanchís, Núria Ribó, Manel Manchón i Tian Riba, moderats per Helena Garcia Melero.

Després de la penúltima emissió del programa "Oh happy day" d’aquesta temporada, en parlarem amb els nostres contertulians habituals: Elena Gadel, el mestre Pedro Pardo, Pep Blay, Ana Boadas i Pere Mas. Per complementar la taula i per començar a escalfar l’ambient de cara a la final de dissabte que ve, ens acompanyarà la carismàtica Michèle Alderete, una dels tres coach del programa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elena gadel espartac peran helena garcia melero manel manchón màrius serra michèle alderete núria ribó tian riba vicent sanchís 
Domingo, 22 de noviembre de 2015 • 18:15h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 7 ]