Xavier Sala i MartínDurant una de les últimes intervencions del catedràtic en economia Xavier Sala i Martín a DIVENDRES, vam analitzar la viabilitat econòmica de Catalunya, en el cas que s'erigís en un país sobirà. El vídeo s'ha convertit ràpidament en un dels més vistos a la pàgina web del programa, igual que la resta de les classes magistrals en directe d'aquest professor de la Universitat Colúmbia, durant les quals hem entès millor, gràcies a les seves explicacions, les últimes notícies relacionades amb la complicada situació econòmica que travessem. Dijous, la secció de Xavier Sala i Martín torna a DIVENDRES, una anàlisi amb ull clínic del panorama econòmic que ens envolta.

Avui també rebrem el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que arriba amb una maleta carregada de bones idees, que es tradueixen en negocis d'èxit que funcionen a Catalunya, malgrat la crisi.

I aprofitant el nostre últim dia a Sils, visitarem al costat d'Espartac Peran i Jordi Tardà alguns dels racons més emblemàtics d'aquesta localitat. I comprovarem la química que hi ha entre Jaume Sobrequés i l'àvia Remei, en una espai que han preparat per parlar-nos de com menjàvem abans que s'inventés el microones.

T'esperem cada tarda en directe. 16:35h. Tv3.

[ Diálogos con el economista Xavier Sala i Martín en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume sobrequés jordi tardà pau garcia-milà xavier sala i martín 
Jueves, 8 de noviembre de 2012 • 00:00h.