Xavier Sala i Martín
Torna el nostre professor d'Economia, Xavier Sala i Martín. Aquesta setmana ens parlarà de la importància de la Fira Alimentària que se celebra a Barcelona del 25 al 28 d'abril i que tornarà a ser el centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació.

També tindrem alguns dels tertulians habituals per parlar de les notícies més calentes, tant en l'àmbit català com en l'estatal. Ens ajudaran a comentar l'actualitat Salvador Cardús, Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Manuel Cuyàs i Pere Mas.

A Ripoll, entrarem en directe al monestir per visitar la tomba de Guifré el Pilós i la de Ramon Berenguer IV, entre d'altres comtes de Barcelona.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 22 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero manel manchón manuel cuyàs montserrat nebrera pere mas salvador cardús xavier sala i martín 
Miércoles, 27 de abril de 2016 • 00:06h.

Xavier Sala i Martín
Comencem el programa amb una nova classe magistral impartida pel professor d’economia i catedràtic de la Universitat Colúmbia, Xavier Sala i Martín.

Continuen les negociacions entre els partits estatals per formar un govern per a la pròxima legislatura. D’aquest tema i de molts altres d’actualitat, en parlarem en una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Carles Porta, Núria Ferré, Sílvia Soler i Krzysztof Charamsa.

Des de Puigcerdà entrevistarem Jordi Saragossa, un dels fotògrafs de Kylian Jornet i de l’equip Salomon, un home que, a més de fotògraf, és esportista i aconsegueix arribar a llocs insospitats per capturar les instantànies més arriscades. Parlarem de la Fira del Cavall, una de les més importants del país, i de les activitats equines que estan en funcionament per la comarca de la Cerdanya. Finalment, ens banyarem a l’aigua freda de l’estany per la Rabdomiosarcoma, una malaltia cancerígena que ha colpit la ciutat el 2015.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles porta helena garcia melero krzysztof charamsa núria ferré sílvia soler xavier sala i martín 
Miércoles, 24 de febrero de 2016 • 00:03h.

Xavier Sala i Martín
Celebrem la tornada al DIVENDRES de Xavier Sala i Martín. El professor ens farà una classe magistral d’economia, de la manera més entenedora i a l’abast de tothom. Aquesta setmana ens parlarà del World Economic Forum, que va fer la seva reunió anual a Davos i que atrau destacats líders de la política, l’empresa, la cultura i els mitjans de comunicació, que volen prendre part en l’agenda internacional.

La política estatal continua moguda, encara pendent dels possibles acords entre partits que intenten formar un govern estable per als pròxims anys. Per parlar de les últims informacions que han aparegut en premsa farem una tertúlia que conduirà Helena Garcia Melero, acompanyada per Marina Llansana, Francesc-Marc Álvaro, Vicent Sanchis, Antoni Franco i Tian Riba.

Com no podria ser d’una altra manera, si som a Valls, tenim una cita obligada amb el món dels castells. Dos dels col·laboradors del programa "Quarts de nou", d’una manera molt gràfica i amena, ens faran una classe per conèixer amb més profunditat l’art de fer castells. Comptarem amb representants de les colles vallenques i descobrirem el projecte del Museu Casteller de Catalunya, centre de promoció d’una tradició que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat. En aquests moments l’edifici està en construcció i està previst que s’obri durant el 2017.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc marc-àlvaro helena garcia melero tian riba xavier sala i martín 
Miércoles, 27 de enero de 2016 • 00:10h.

'Els veïns de dalt'
Aquest dimecres tornarem a tenir, després d’uns dies, la presència del professor Sala i Martín, que ens oferirà, com sempre, una de les seves instructives classes magistrals. Aquesta setmana intentarem comprendre què és el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i el perquè de la polèmica suscitada entre els governs de l’Estat i la Generalitat.

Parlarem de la comèdia de Cesc Gay "Els veïns de dalt", una història que parla de la vida en parella, un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita és pel dia a dia, tot i que els homes i les dones ho continuem intentant. Seurem al sofà vermell amb els seus protagonistes, Àgata Roca, Nora Navas, Pere Arquillué i Jordi Rico.

Des de fa onze anys, "La marató" arriba acompanyada d’una banda sonora que, en aquesta ocasió, està formada per 20 temes. Unes cançons que fan un recorregut a través del dolor, la tristor, el drama, la impotència... però també la lluita, la fe, l’esforç, el suport, la generositat, l’esperança... En parlarem amb Àngel Lacalle, director del projecte.

Dimecres serem a La Molina per fer la presentació de la temporada d’esquí i per preguntar-nos sobre les expectatives que presenta. Entre d’altres temes relacionats, farem una previsió del temps per a tota la temporada i, sobretot, parlarem de la pràctica de l’esquí: l’adaptat a qualsevol tipus de discapacitat, el de la tercera edat i l’adreçat als que en volen aprendre.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca àngel lacalle jordi rico nora navas pere arquillué xavier sala i martín 
Miércoles, 25 de noviembre de 2015 • 00:12h.


L'anomenada ajuda al desenvolupament no ha servit per treure als països pobres del pou en que es troben. No ho fem bé? De quina manera els anomenats països rics han d'ajudar als països pobres. O com ho han de fer els països per millorar el benestar dels seus ciutadans? Buscarem l'optimisme amb el grup Txarango.

Amb "Verd. La noia dels caramels", emès el diumenge 22 de novembre, hem posat el punt i final de la primera temporada d'ECONOMIA EN COLORS, una producció d'EL TERRAT i TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: economia en colors s1 tian riba txarango video: economia en colors xavier sala i martín 
Lunes, 23 de noviembre de 2015 • 10:08h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 20 ]