Ostavi PujadesLa tertúlia de "La Riera" d'aquest divendres acull el nou sex symbol de la sèrie, en Gabriel, el gigoló (paper que molt bé interpreta l'actor Octavi Pujades). Amb ell parlarem de la seva relació de parella amb la Marina... qui és l'egoista, ell que no vol deixar la seva feina, o ella que és incapaç d'acceptar-la? Hi ha una cosa innegable en la naturalesa del Gabriel, que és un home que sap com seduir una dona, així que li demanarem que ens ensenyi com fer-ho, a veure si els homes catalans prenen apunts...

També parlarem del nou triangle amorós que s'està gestant a la cuina: la Nora i l'Imma competeixen per atreure l'atenció del Salva, qui arribarà primer? I seguirem de ben a prop la ressaca del secret dels Flaquer que amenaça de perpetuar-se per a la resta de la família: de veritat, no ho sabrà mai la Mireia? I el més important: ho hauria de saber?

El nostre expert en bones maneres, Marc Giró, tornarà al programa per donar la seva versió de com afrontar l'acte d'anar a votar, sempre des de l'elegància i el saber-se comportar. Com hem d'anar vestits? Com ens hem de comportar amb els membres de la taula? Què hem de tenir en compte si ens ha tocat ser president el dia de les eleccions? A més a més, portarà altres consells molt convenients i interessants.

Som @DivendresTv3. Us esperem en directe, 16:40h., a Tv3.

[ El actor Octavi Pujades en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: la riera marc giró octavi pujades 
Viernes, 23 de noviembre de 2012 • 00:00h.