Ostavi PujadesEncara que tinguis el gos més maco del món, quan el treus fora de casa és fàcil perdre les bones maneres, sobretot si no tens en compte una sèrie de consells quan ets en llocs públics amb la teva mascota. Aquest divendres, parlarem amb en Marc Giró, expert en elegància i bona educació, de senzills consells per als amos d'animals de companyia, per mantenir les bones maneres davant qualsevol situació.

Evidentment, no faltarà la secció estrella abans del cap de setmana, la tertúlia de "La Riera". L'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes, sota la moderació d'Espartac Peran, sotmetran a tota mena de preguntes l'actor Octavi Pujades (en Gabriel a la ficció). El dubte principal: tornarà o no, amb la Marina? Ens ho explicarà ell mateix.

Estigueu ben atents al capítol de "La Riera" d'aquest divendres perquè farà parlar molt a la tertúlia. A més, però parlarem del Rafel, un nou personatge que entra amb força a la vida de la Mercè. Com serà, la seva relació? Li oferirà feina? Ella acceptarà? Hi ha alguna cosa amagada, en el Rafel? Mirarem d'esbrinar-ho. I com s'ho farà, la Sònia, per treure en Nando de la presó? Queda clar que no ho tindrà gens fàcil, i encara menys si això implica preservar el Joan Anton Balló d'acabar a la garjola. Hi hauria d'anar? De tot això i més en parlarem a la tertúlia de "La Riera".

I ara que ja tenim més a prop la primavera, tornen al programa en Pep Riera i l'Abel Mariné, per conèixer quins productes de la terra es troben ara mateix en el moment òptim de consum.

DIVENDRES sempre en directe a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas la riera octavi pujades pep riera pere mas 
Viernes, 8 de marzo de 2013 • 00:46h.

Ostavi PujadesLa tertúlia de "La Riera" d'aquest divendres acull el nou sex symbol de la sèrie, en Gabriel, el gigoló (paper que molt bé interpreta l'actor Octavi Pujades). Amb ell parlarem de la seva relació de parella amb la Marina... qui és l'egoista, ell que no vol deixar la seva feina, o ella que és incapaç d'acceptar-la? Hi ha una cosa innegable en la naturalesa del Gabriel, que és un home que sap com seduir una dona, així que li demanarem que ens ensenyi com fer-ho, a veure si els homes catalans prenen apunts...

També parlarem del nou triangle amorós que s'està gestant a la cuina: la Nora i l'Imma competeixen per atreure l'atenció del Salva, qui arribarà primer? I seguirem de ben a prop la ressaca del secret dels Flaquer que amenaça de perpetuar-se per a la resta de la família: de veritat, no ho sabrà mai la Mireia? I el més important: ho hauria de saber?

El nostre expert en bones maneres, Marc Giró, tornarà al programa per donar la seva versió de com afrontar l'acte d'anar a votar, sempre des de l'elegància i el saber-se comportar. Com hem d'anar vestits? Com ens hem de comportar amb els membres de la taula? Què hem de tenir en compte si ens ha tocat ser president el dia de les eleccions? A més a més, portarà altres consells molt convenients i interessants.

Som @DivendresTv3. Us esperem en directe, 16:40h., a Tv3.

[ El actor Octavi Pujades en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: la riera marc giró octavi pujades 
Viernes, 23 de noviembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]