Luis Rojas MarcosEl prestigiós psicòleg Luis Rojas Marcos, autor de best-sellers com "L'autoestima", reprèn el tema de la felicitat i ens ofereix el llibre definitiu, en el qual trobarem respostes a preguntes com "Què és la felicitat i com es mesura?" o "Estan els nostres gens predeterminats per ser o no ser feliços i estar satisfets amb la vida?". Aquest dimarts, a DIVENDRES, parlem amb Rojas Marcos sobre la felicitat i els possibles camins que ens poden conduir a obtenir-la.

L'Espartac i l'equip d'exteriors del programa s'han traslladat aquesta setmana a la comarca del Pla de l'Estany. A Serinyà hi ha la Fundació Autisme Mas Casadevall, una iniciativa privada sorgida fa anys per tenir cura de les persones afectades. Coneixerem aquest trastorn amb un especialista de la fundació i amb els pares d'un afectat. Des de Serinyà també tractarem del tema de la mel i dels edulcorants amb la doctora Folch. Al febrer, a Crespià, se celebra la Fira de la Mel, un esdeveniment molt arrelat a la comarca. Per això lam doctora Folch ens ho explicarà tot sobre aquest producte i sobre altres maneres d'endolcir, com el sucre, l'aspartam o l'estèvia.

Tota l'actualitat del dia, comentada pels nostres tertulians Manel Manchón, Gonzalo Bernardos, Marina Llansana, Xesco Espar i Pere Mas.

I seguim rebent fotografies per participar al nostre concurs "Alegria"! Totes opten a guanyar un viatge a Itàlia per veure l'espectacle del Cirque du Soleil. Esperem la teva!

En directe, 16:40h., a Tv3.

[ "El secreto de la felicidad" de Rojas Marcos en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch gonzalo bernardos luis rojas marcos manel manchón marina llansana pere mas xesco espar 
Martes, 4 de diciembre de 2012 • 00:00h.