'Divendres per Catalunya'El proper 28 de febrer de 2013, presentem el llibre "Divendres per Catalunya" a Barcelona. La presentació començarà a les 19:30h. en la Casa del Llibre de Rambla Catalunya (Rambla Catalunya, 37, Barcelona) i tindrà la presència dels dos presentadors de DIVENDRES, Xavi Coral i Espartac Peran, el seu director Xavier Cassadó i bona part dels col.laboradors del programa.

"Divendres per Catalunya" és el testimoni del recorregut que ha fet l'Espartac Peran amb el programa DIVENDRES de Tv3 durant les seves tres primeres temporades per gairebé 150 poblacions catalanes. Una aventura única, ja que mai cap televisió havia fet un programa que combinés plató i exteriors al llarg d'una setmana.

El llibre recull els indrets que han aperegut en el programa, en destaca la història, el floklòre, posa en valor els fets diferencials i n'explica les curiositats. També hi apareixen les "paraules en ruta" una mostra de la riquesa dialectal del català elaborada per Màrius Serra i que posa de relleu la gran diversitat de vocabulari entre les poblacions, encara que siguin veïnes.

"Divendres per Catalunya", 152 pàgines, està a la venda en llibreries, punts habituals i a La Botiga de Tv3.

Properes presentacions:
Tarragona, 6 de març — Llibreria La Capona
Girona, 13 de març — Llibreria 22
Mataró, 20 de març — Abacus
Lleida, 17 d'abril — Llibreria Casellas

En: Publicaciones Divendres 
Tags: catalunya ed. cossetania espartac peran libros xavi coral xavier cassadó 
Viernes, 22 de febrero de 2013 • 10:48h.