'Divendres'
Dijous és sinònim de "La setmana del Bassas" a DIVENDRES. El periodista Antoni Bassas torna amb la seva visió personal d’alguns dels temes de l’actualitat política, social i cultural que no han estat en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació, i moltes vegades resulten ser clau per comprendre la realitat que ens envolta.

Aquest dijous dediquem la nostra tertúlia d’actualitat a la investigació de l’origen genètic d’alguns dels cognoms catalans més comuns. Un grup de científics de l’Institut de Biologia Evolutiva acaben de publicar un estudi sobre la genètica que hi ha darrere dels principals cognoms catalans, amb l’objectiu de saber per què hi ha cognoms més freqüents que d’altres. Dos d’aquests genetistes, la Neus Solé i el Francesc Calafell ens n’explicaran les conclusions, amb Xavi Coral i Tian Riba.

També ensenyarem als nostres espectadors com fer màgia a casa. Arran de la publicació del llibre "100 trucs de màgia per deixar-los bocabadats", hem convidat el seu autor, el Mag Gerard, que ens ensenyarà en directe uns quants trucs de màgia dels que apareixen al seu llibre.

La lluita contra el tabac també serà present al nostre programa, un tema que seguim molt de prop. Sempre posem a l’abast dels espectadors tota la informació necessària sobre teràpies i tractaments per deixar l’hàbit del tabaquisme, i amb el doctor Josep M. Ramon Torrell, responsable de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital de Bellvitge, coneixerem els últims avenços per deixar de fumar.

I aprofitant l’últim dia d’Espartac Peran a la localitat d’Almoster, us explicarem què no us podeu perdre si visiteu aquest lloc del Baix Camp. Amb un recomanador de luxe, el director de DIVENDRES, Xavier Cassadó. A més a més, coneixerem algunes excursions a la Costa Daurada per gaudir del mar i la muntanya en un sol dia.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran francesc calafell josep maria ramon mag gerard neus solé tian riba xavi coral xavier cassadó 
Jueves, 26 de febrero de 2015 • 00:05h.


SISTER ACT, EL MUSICAL en Barcelona, Teatre Tívoli | Venta de entradas

Jordi Ríos, el enviado celestial de EL TERRAT en el Teatre Tívoli de Barcelona, ha bajado al foso del teatro para conocer un poco más cómo se ejecuta la música durante el espectáculo. Ah... ¿que no sabías que la música era en directo?

La música de SISTER ACT, EL MUSICAL no coincide en absoluto con las versiones de la Motown que se cantan en "Sister Act" la película. Toda la partitura está compuesta por el 8 veces oscarizado Alan Menken y, en Barcelona, está interpretada en directo por 7 músicos dirigidos por Arnau Vilà.

Arnau Vilà ha sido el director musical de "Mamma mia!", "Fiebre del sábado noche", "T'estimo, ets perfecte... ja et canviare" o "Chicago". Ha trabajo dirigiendo la música en televisión para "Tu cara me suena" o "Número 1" y ha sido jurado de los cástings de "Operación triunfo".

Descubrimos con Jordi Ríos el entramado que existe en coordinar la música, los actores, los decorados... una parte que no vemos pero la oimos y es fundamental. Obvio, tan fundamental que si no, no sería un musical.

Para saber más de SISTER ACT, EL MUSICAL (letras, diálogos, vestuario, peluquería...) tienes la serie de videos de "La Creación":

SISTER ACT en:
SisterActElMusical.com | @SisterAct_Bcn | Facebook | YouTube

En: Productora Sister Act 
Tags: alan menken arnau vilà barcelona el terrat jordi rios musical stage entertainment teatre tívoli xavier cassadó 
Miércoles, 5 de noviembre de 2014 • 16:59h.


SISTER ACT, EL MUSICAL en Barcelona, Teatre Tívoli | Venta de entradas

SISTER ACT, EL MUSICAL cumple su primera semana en el Teatre Tívoli de Barcelona con gran éxito pero no hay mejor barómetro que preguntar a los espectadores que ya la han visto.

Jordi Ríos, nuestro enviado especial al templo del musical para ir siguiendo "La creación", ha esperado al público al salir de la función y todo son caras sonrientes y halagos al vestuario, a las voces de los actores, al montaje en general.

SISTER ACT no es otro musical es EL MUSICAL.

Videos disponibles de "La creación":
"Visita al templo" en Vimeo, Dailymotion y YouTube.
"Vestuario divino" en Vimeo, Dailymotion y YouTube.
"Las sagradas escrituras" en Vimeo, Dailymotion y YouTube.
"Aleluya, el estreno" en Vimeo, Dailymotion y YouTube.
"Señor, ten piedad" en Vimeo, Dailymotion y YouTube.

SISTER ACT en:
SisterActElMusical.com | @SisterAct_Bcn | Facebook | YouTube

En: Productora Sister Act 
Tags: barcelona el terrat jordi rios musical stage entertainment teatre tívoli xavier cassadó 
Viernes, 31 de octubre de 2014 • 13:43h.


SISTER ACT en Barcelona, estreno el 24 de octubre de 2014, Teatre Tívoli.
Venta de entradas

Ya hemos conocido el templo y lo nada fácil que es estar en el equipo de vestuario. Ahora le llega el turno a descubrir quién ha estado tras la traducción de "las sagradas escrituras": el libreto.

Xavier Cassadó (Cambrils, Tarragona, 1965) es un guionista, escritor y periodista que se dedica a la televisión desde hace 20 años con EL TERRAT. Siempre al lado de Andreu Buenafuente —tanto como amigo como autor de sus monólogos— ha estado con él desde sus inicios en televisión. Actualmente dirige para Tv3 el magazine DIVENDRES.

El video "Las sagradas escrituras" está disponible en Vimeo, Dailymotion y YouTube

El video "Vestuario divino" está disponible en Vimeo, Dailymotion y YouTube.

El video "Visita al templo" está disponible en Vimeo, Dailymotion y YouTube.

SISTER ACT en:
SisterActElMusical.com | @SisterAct_Bcn | Facebook | YouTube

En: Productora Sister Act 
Tags: barcelona el terrat jordi rios musical stage entertainment teatre tívoli xavier cassadó 
Lunes, 20 de octubre de 2014 • 11:23h.

Àngels Gonyalons + Silvia AbrilEl proper 24 d'octubre s'estrena a Barcelona l'adaptació teatral en forma de musical de SISTER ACT, la popular pel·lícula que va protagonitzar Whoopy Goldberg. Rebrem al plató de DIVENDRES dues de les seves protagonistes, les actrius Àngels Gonyalons i Sílvia Abril per conèixer més a fons aquesta producció teatral, que promet ser un dels èxits de la temporada. A més a més, ens acompanya l'encarregat de l'adaptació del guió del musical original (i director del nostre programa) Xavier Cassadó.

Els musicals tornen amb força als escenaris de molt teatres, així com també torna la moda de la barba després de molts anys ignorada en el món de la moda. Portar barba ha tornat a ser una pràctica habitual entre els homes joves, però perquè ha tornat la barba? Quins tipus de barba hi ha? Com tenir-ne cura? En parlem amb el barber Vicenç Moretó i Paolo Caporali.

Durant les connexions amb el nostre home fora de plató, Espartac Peran, parlarem de cuina casolana des de Santa Cristina d'Aro, localitat que celebra una important Mostra de Tastets de Cuina Casolana. Algunes de les participants ens presenten els seus tastets i amb en Pep Nogué i la Carme Ruscalleda resolem dubtes al voltant de la cuina casolana catalana. La Carme ens presenta el plat que segons ella representa millor l’essència de la cuina catalana. També des de Santa Cristina, la doctora Folch ens parlarà de la llet i el Pep Nogué i la Carme Ruscalleda ens parlaran de postres amb llet i maneres divertides perquè els més petits en prenguin.

Com sempre, obrirem la tarda amb el repàs de l'actualitat del dimarts amb Xavi Coral i els seus tertulians Dolors Genovès, Manel Manchón, Vicent Sanchis, Antonio Franco i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: àngels gonyalons espartac peran silvia abril xavi coral xavier cassadó 
Martes, 14 de octubre de 2014 • 00:10h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]