Javier Serra
A DIVENDRES continuem aprenent, al costat de la doctora Folch, bons consells relacionats amb l'alimentació i els seus hàbits, per sentir-nos més bé per dintre i per fora. Aquest dimarts tindrem una connexió des de Castellterçol amb l'Espartac Peran i la nostra nutricionista de referència, en aquesta ocasió per parlar del món de les conserves. A Castellterçol hi ha Conserves Coll, una empresa centenària dedicada a la conserva de bolets i tòfones. Repassarem els diferents tipus de conservació que es fan servir habitualment (congelació, deshidratació, conserva, al buit, etc.) i us explicarem els avantatges i els inconvenients d’aquest procés.

A plató, Xavi Coral i Ana Boadas parlaran de llibres, d'art i de la vida, amb l'escriptor Javier Serra, que tot just acaba de publicar la seva última novel·la "El maestro del Prado". Javier Serra, que actualment és un dels escriptors europeus més llegits als Estats Units, ens donarà més detalls d’aquesta aventura literària que ell mateix ha descrit com un pont a la cara més fosca de l'art.

La tertúlia d'actualitat, amb el més destacat dels titulars que ens deixen els diaris del dia, sotmesa a criteri i examen dels nostres col·laboradors: Rafael Nadal, Xesco Espar, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba. Avui amb especial atenció al partit de tornada de la final de la Copa del Rei Barça-Madrid.

DIVENDRES, a les tardes de Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch javier serra pere mas rafael nadal tian riba 
Martes, 26 de febrero de 2013 • 00:21h.