Espartac Peran
Aquesta setmana seguim l'Espartac i l'equip d'exteriors del programa DIVENDRES fins a Vimbodí i Poblet, lloc on visitarem el Museu del Vidre, un dels tres museus existents a l'estat espanyol dedicats a aquest material. Coneixerem la història del vidre a la zona, repassant algunes de les peces que es conserven al museu. A més a més, descobrirem de què està fet el vidre, i veurem en directe com se'n fan peces.

L'escriptor Màrius Serra ens espera acompanyat d'un bon grapat de "Paraules en ruta", o el que és el mateix, aprendrem el significat de mots i expressions genuïnes d'aquesta regió de Catalunya. Aquest dilluns, en Màrius ens ofereix tot un món de comunicació al nostre abast per moure’ns pel territori, i parlar sempre amb propietat. Imprescindible!

La tertúlia d'actualitat centrarà la seva atenció en les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana. Moderada per Xavi Coral i amb els punts de vista de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

DIVENDRES continua el recorregut per Catalunya. Molt aviat a prop vostre!
Amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra núria farré tian riba xavi coral 
Lunes, 4 de marzo de 2013 • 00:12h.