Alejandro EbratAl magazín DIVENDRES sempre intentem donar respostes a tot allò que afecta directament els catalans, com a individus i com a societat. Aquest any, la renda arriba amb moltes novetats, i conèixer-les bé ens pot ajudar a pagar menys impostos a Hisenda. Si teniu dubtes sobre aquest tema, envieu-nos-els a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook. Avui tindrem al plató Alejandro Ebrat, advocat i assessor jurídic, i els resoldrà en directe.

Aquesta setmana ens traslladem amb Espartac Peran a la localitat de Bellpuig, a Lleida, un lloc que es caracteritza pel seu paisatge fruiter i per la qualitat de les seves fruites, en especial de la poma i la pera, i també la nectarina i el préssec. Coneixerem el món de la fruita de Lleida, el seu conreu en el passat i en el present, la temporada i d'altres temes amb el pagès Pep Riera i l'enginyer agrònom Xavier Coll. A més a més, la secció de l'escriptor Màrius Serra "Paraules en ruta" ens desxifrarà el significat d’alguns dels mots i expressions propis d'aquesta regió de Catalunya.

La tertúlia d'actualitat, sota la moderació de Xavi Coral, tractarà els temes més destacats de l'actualitat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lídia Heredia i Tian Riba.

Avui dilluns, 15 d'abril, en directe, 16:40h., a Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart màrius serra núria farré pep riera pere escobar 
Lunes, 15 de abril de 2013 • 10:39h.

La passió d'EsparragueraDonem pas a una nova setmana a DIVENDRES, una nova setmana que l'Espartac ha aprofitat per traslladar-se a la localitat d'Esparreguera, bressol de "La Passió". Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa. 5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal. Aquest dilluns us mostrarem en directe com es construeix La Passió d'Esparreguera (declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional el 1983) Es tracta de l'esdeveniment de l'any per als esparreguerins, i esperem traslladar l'emoció d'aquest espectacle als nostres espectadors.

No faltarà tampoc la no menys emocionant secció del mag de les paraules, l'escriptor Màrius Serra, que torna un dilluns més amb una llista de "paraules en ruta", mots i expressions genuïnes d'aquesta regió catalana imprescindibles per parlar amb propietat si aneu de visita a Esparreguera.

La informació més destacada del cap de setmana i d'aquest dilluns, protagonista de la tertúlia que comptarà amb els punts de fuga dels nostres tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. Amb la col·laboració especial de la productora de cinema Isona Passola.

T'esperem en directe (16:40h.) a DIVENDRES. Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila isona passola la passió d'esparreguera núria farré pere escobar tian riba 
Lunes, 18 de marzo de 2013 • 00:01h.

Espartac Peran
Aquesta setmana seguim l'Espartac i l'equip d'exteriors del programa DIVENDRES fins a Vimbodí i Poblet, lloc on visitarem el Museu del Vidre, un dels tres museus existents a l'estat espanyol dedicats a aquest material. Coneixerem la història del vidre a la zona, repassant algunes de les peces que es conserven al museu. A més a més, descobrirem de què està fet el vidre, i veurem en directe com se'n fan peces.

L'escriptor Màrius Serra ens espera acompanyat d'un bon grapat de "Paraules en ruta", o el que és el mateix, aprendrem el significat de mots i expressions genuïnes d'aquesta regió de Catalunya. Aquest dilluns, en Màrius ens ofereix tot un món de comunicació al nostre abast per moure’ns pel territori, i parlar sempre amb propietat. Imprescindible!

La tertúlia d'actualitat centrarà la seva atenció en les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana. Moderada per Xavi Coral i amb els punts de vista de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

DIVENDRES continua el recorregut per Catalunya. Molt aviat a prop vostre!
Amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra núria farré tian riba xavi coral 
Lunes, 4 de marzo de 2013 • 00:12h.

Pau García-Milà (Foto: Carlos Montanyes)Aquest dilluns, una part de la tecnologia del Mobile World Congress de Barcelona serà present al plató de DIVENDRES, a través del nostre expert en negocis d'èxit, el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Gràcies al Pau, hem pogut constatar la bona salut que té el món de la programació d'aplicacions en català per a telèfons mòbils. Tindrem a prop les darreres tendències i efectius d’aquest apassionant mercat de la comunicació, que creix de manera vertiginosa enmig d’un escenari de crisi econòmica en bona part dels sectors industrials. Ens trobem davant del negoci del futur?

L'Espartac es trasllada aquesta setmana a Castellterçol, vila i municipi de la comarca natural del Moianès, oficialment adscrit a la del Vallès Oriental. Amb l'escriptor Màrius Serra, recent guanyador del premi Sant Jordi de novel·la, coneixerem les variants dialectats que conviuen en aquesta àrea de la nostra geografia. A més a més, ens endinsarem en el món de les poues, els pous de glaç, construccions típiques catalanes destinades antigament a conservar glaç o neu. Coneixerem la història de la indústria del glaç, que va tenir molt de pes a Castellterçol entre els segles XVII i principis del XX. Com era la vida dels treballadors? Qui comprava aquest gel? Per a què s’utilitzava?

El més destacat del cap de setmana en matèria d'actualitat tindrà també representació i opinió a la tertúlia dels dilluns,amb els col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Martí Gironell i Tian Riba.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, en directe. 16:40h, Tv3: web | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: núria farré pau garcia-milà tian riba world mobile congress 
Lunes, 25 de febrero de 2013 • 10:16h.

Xavi Coral i Espartac Peran

Ivars d'Urgell, destí de l'equip d'exteriors de DIVENDRES i de l'Espartac Peran, durant aquesta setmana, ens acull aquests dies per oferir-nos tota la seva riquesa natural. Avui parlarem d'un dels factors econòmics més destacats d'aquesta localitat: la comercialització de farratges d'alfals i pinso. Ivars d'Urgell és el primer exportador de farratges a nivell europeu, fins i tot s'ha fusionat amb altres socis dels emirats àrabs.

Com sempre, no faltarà la tertúlia on comentem el més destacat de l'actualitat del dilluns i del cap de setmana, moderada per Xavi Coral, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

DIVENDRES, a Tv3 (16:40h.): web | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran ivars d'urgell núria farré pere escobar tian riba xavi coral 
Lunes, 18 de febrero de 2013 • 10:40h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 16 ]