Monestir de PobletL'any 1991 l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va declarar el monestir de Poblet Patrimoni de la Humanitat. El mateix Josep Pla, a la "Guia fonamentada i popular del monestir de Poblet", el va descriure de la manera següent: «Tot és net, polit i té una naturalitat elegant. No hi ha res vulgar, ni adotzenat, ni estrany. Tot és ordre i pau». Aquest dimarts a DIVENDRES, Espartac Peran, el nostre home fora de plató, ens mostrarà en directe el monestir de Poblet i coneixerem la seva història, al costat de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Un altre dels temes que volem tractar al programa d'aquest dimarts són els robatoris. Aquestes últimes setmanes, des de l'observatori de la realitat que tenim a la redacció de DIVENDRES, hem notat un augment de les notícies sobre robatoris a domicilis. Per aquest motiu volem saber maneres de protegir millor casa nostra. Ens acompanyen al plató dos experts en seguretat de la llar, Joan Miquel Capell, comissari i portaveu dels Mossos d'Esquadra, i Jordi Saurí, serraller profesional, que ens orientarà sobre quins tipus de panys són els més segurs.

Les notícies més destacades de l'actualitat, tema de conversa a la tertúlia amb Ernest Folch, Rafael Nadal, Manel Manchón, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba. Sota l'atenta moderació de Xavi Coral.

DIVENDRES cada tarda a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manel manchón pere mas rafael nadal tian riba 
Martes, 5 de marzo de 2013 • 00:32h.