Xavier Sala i MartínDoctor en Economia per la Universitat de Harvard, professor de la Universitat de Colúmbia i exmembre de la junta directiva del FC Barcelona, Xavier Sala i Martín torna aquest dijous a la tertúlia que obre el programa per tractar dels principals assumptes en matèria econòmica que afecten Catalunya i el món. Amb pèrdues de més de 22.000 milions d'euros pel fet de no poder gestionar els impostos de manera autònoma, la realitat econòmica del nostre territori es troba en un punt on és més actualitat que mai. En parlarem amb el professor Sala i Martín en una nova classe magistral al plató de DIVENDRES.

Aquest dijous també parlarem de negocis d'èxit nascuts a Catalunya. Al costat del jove emprenedor Pau Garcia-Milà, us mostrarem empreses innovadores dins del seu sector, com per exemple un sistema publicitari revolucionari que permet guanyar diners mentre conduïm el nostre cotxe, i una empresa de fundes per a tauletes i telèfons intel·ligents que es poden personalitzar amb imatges o fotos del seu propietari.

I durant aquest últim dia a Vimbodí i Poblet coneixerem amb l'Espartac Peran quins racons no ens podem perdre, si tenim l'ocasió de fer una visita a aquest espectacular racó de la nostra geografia.

DIVENDRES amb els negocis, l'empresa i la innovació a Catalunya. Sempre en directe a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: economía pau garcia-milà xavier sala i martín 
Jueves, 7 de marzo de 2013 • 00:01h.