Carles Reixach
Ha arribat el dia. El conclave per escollir el successor de Benet XVI ha començat, i des del nostre observatori de la realitat estarem molt pendents de la basílica de Sant Pere, on hi ha la xemeneia d'on ha de sortir la "fumata" blanca que indicarà que ja hi ha nou papa.

Avui també és un dia important pels culers de tot el món, que només tenen un desig, que és seguir vius a la Champions League, i una incògnita al pensament: Remuntarem? Davant la imminència del partit d'aquesta nit, la tertúlia del dimarts tindrà un vessant clarament esportiu, amb uns convidats de luxe per saber de primera mà quines opcions té el Barça per passar la classificació contra el Milan. Analitzarem la prèvia del partit amb Carles Rexach, Màrius Carol, Àlex Rovira, Rafael Nadal i Pere Mas.

Des de Verges, coneixerem les propietats de la farina de Girona, amb la doctora Folch, un producte de qualitat i de proximitat, i aprendrem a consumir-lo sense que tingui una influència negativa en la nostra línia. A més a més, ara que s'acosta la primavera, la nutricionista ens ho explicarà tot sobre la dieta dels sucs. Realment funciona? És una moda? Què hi ha de veritat sobre aquesta dieta i com la podem integrar en el nostre ritme de vida?

A més a més, al plató de DIVENDRES Xavi Coral entrevistarà l'expresident de la Generalitat de Catalunya José Montilla, amb motiu de la publicació del seu últim llibre "Clar i català, testimoni de quatre anys de presidència".

Aquest dimarts t'esperem en directe (16:40h.) a DIVENDRES. Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira carles rexach josé montilla pere mas rafael nadal 
Martes, 12 de marzo de 2013 • 00:29h.