Helena García Melero
Per fi ja es divendres i tornem a parlar de tot el que ha passa a "La Riera" aquesta última setmana. Ho farem amb els contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, àvia Remei i David Balaguer.

Dilluns iniciarem el sorteig de La Grossa de Divendres (on un espectador podrà optar cada dia a deu bitllets del nostre número, que si obtingués la Grossa es convertirien en un milió d’euros) i a "La crida del Divendres", ens hem volgut avançar i hem sortit a preguntar a la gent què faria si els toqués un milió d’euros. Analitzarem les respostes que ens han donat i també opinarem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Sílvia Soler. Aquesta setmana també ens acompanyarà l’escriptor, economista i conferenciant Àlex Rovira, autor de l’èxit literari "La bona sort".

I, evidentment, també ens relaxarem i riurem amb la classe de bones maneres que ens imparteix setmanalment Marc Giró. I finalment, la Dolors Boatella ens farà un repàs de les imatges que han circulat per les xarxes socials i que més li han cridat l’atenció.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira ana boadas fermí fernández pere mas 
Viernes, 6 de noviembre de 2015 • 00:01h.

Espartac Peran
Amb una gran acollida per part dels nostres espectadors, la dieta dels colors de la doctora Folch ja té un gran nombre de seguidors, que ens expliquen els seus punts de vista i ens plantegen dubtes cada setmana a través del blog de la redacció. Arribem enguany a la setena setmana de la dieta, i des de Calella de Palafrugell la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, ens donarà noves claus per continuar menjant sa.

A més a més, amb Espartac Peran coneixerem la cuina del suro. La manufactura surera ha estat la indústria protagonista de Palafrugell des del segle XVIII fins a la postguerra. Aquest mateix dissabte se celebra a Llofriu la Festa de la Pela de Suro. Coneixerem alguns dels plats típics que van sorgir de la cultura surera, com el catxoflino, el niu o el salpiqué. Amb el xef Pere Bahí i l'Àngela Martí, del Museu del Suro.

I sabrem tota l'actualitat al voltant de les recents pluges caigudes a Catalunya i les seves conseqüències, amb experts en meteorologia.

Moderada per Xavi Coral, la tertúlia d’actualitat tindrà aquest dimarts la participació de Marina Llansana, Àlex Rovira, Francesc Romeu, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine àlex rovira Àngela martí francesc romeu marina llansana pep riera pere bahí xavi coral 
Martes, 18 de junio de 2013 • 01:14h.

Ferran AdriàAquest dimarts, el programa DIVENDRES continua fent saber els dubtes dels espectadors al voltant dels hàbits d'alimentació saludable, amb la inestimable col·laboració de la nutricionista del programa, la Montse Folch. En aquesta ocasió, seguirem les indicacions de la cinquena setmana de la dieta dels colors, que estan seguint un gran nombre d'espectadors. Des de la localitat d'Argentona, la doctora ens farà un monogràfic sobre les propietats de l'aigua amb gas, ja que som en una de les poblacions amb més fonts de Catalunya, entre les quals hi ha la famosa Font Picant.

El bon gust pel menjar arribarà al seu moment àlgid al plató de DIVENDRES amb la visita i posterior entrevista amb el gran Ferran Adrià, que vindrà acompanyat de Toni Soler, per explicar-nos el projecte "La fàbrica de menjar solidari", que tindrà lloc el 9 de juny i en què participaran xefs com Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Gaig, Mey Hofmann, Christian Escribà i Carme Ruscalleda.

A més a més, molt atents a Espartac Peran, que avui ens portarà a fer un tast de diferents paelles. Cada 11 de setembre, al Casino d'Argentona es fa la Festa de les Paelles, que inclou un concurs i un tast. Farem diferents paelles en directe, i descobrirem els millors trucs per cuinar-les amb la Carme Ruscalleda i diversos participants de la festa.

La tertúlia d'actualitat ens servirà d'aperitiu a tot aquest fabulós àpat, del qual esperem que en sortiu ben satisfets, amb Marina Llansana, Àlex Rovira, Francesc Romeu, Màrius Carol i Pere Mas.

DIVENDRES, cada tarda a Tv3, 16:40h.

DIVENDERS a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira carme ruscalleda espartac peran ferran adrià francesc romeu marina llansana màrius carol pere mas toni soler 
Martes, 4 de junio de 2013 • 01:05h.

Carles Reixach
Ha arribat el dia. El conclave per escollir el successor de Benet XVI ha començat, i des del nostre observatori de la realitat estarem molt pendents de la basílica de Sant Pere, on hi ha la xemeneia d'on ha de sortir la "fumata" blanca que indicarà que ja hi ha nou papa.

Avui també és un dia important pels culers de tot el món, que només tenen un desig, que és seguir vius a la Champions League, i una incògnita al pensament: Remuntarem? Davant la imminència del partit d'aquesta nit, la tertúlia del dimarts tindrà un vessant clarament esportiu, amb uns convidats de luxe per saber de primera mà quines opcions té el Barça per passar la classificació contra el Milan. Analitzarem la prèvia del partit amb Carles Rexach, Màrius Carol, Àlex Rovira, Rafael Nadal i Pere Mas.

Des de Verges, coneixerem les propietats de la farina de Girona, amb la doctora Folch, un producte de qualitat i de proximitat, i aprendrem a consumir-lo sense que tingui una influència negativa en la nostra línia. A més a més, ara que s'acosta la primavera, la nutricionista ens ho explicarà tot sobre la dieta dels sucs. Realment funciona? És una moda? Què hi ha de veritat sobre aquesta dieta i com la podem integrar en el nostre ritme de vida?

A més a més, al plató de DIVENDRES Xavi Coral entrevistarà l'expresident de la Generalitat de Catalunya José Montilla, amb motiu de la publicació del seu últim llibre "Clar i català, testimoni de quatre anys de presidència".

Aquest dimarts t'esperem en directe (16:40h.) a DIVENDRES. Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira carles rexach josé montilla pere mas rafael nadal 
Martes, 12 de marzo de 2013 • 00:29h.

Xavi Coral i Espartac PeranSegon dia a Manlleu i ja podem dir que l'Espartac s'hi troba com a casa seva. Aquest dimarts diversos cuiners de Manlleu ens ajudaran a fer un repàs de les menges tradicionals de la quaresma i que han passat a formar part del nostre patrimoni gastronòmic, com la truita d'espinacs, el bacallà a la cassola o l'escudella fresca. Ara que ve la quaresma i la tradició diu que durant quaranta dies no podem menjar carn, la doctora Folch també ens farà un repàs d'algunes alternatives a la proteïna animal, com és el cas del tofu i el seitan.

A plató, Xavi Coral entrevistarà el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Coneixerem més a fons les fases en què s'estructura l'eradicació d'una epidèmia vírica, i concretament ens centrarem en el virus de la grip, epidèmia que torna any rere any i que podem prevenir seguint uns senzills consells.

Comentarem l'actualitat del dia a la tertúlia dels dimarts, amb Àlex Rovira, Rafel Nadal, Marina Llansana, Pere Mas, i Tian Riba.

Cada tarda volem compartir un DIVENDRES amb vosaltres. En directe, 16:40, a TV3.

[ Cocina de cuaresma, prevención de la gripe y toda la actualidad a "DIVENDRES, 16:40h. a Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira antoni trilla doctora folch marina llansana pere mas rafel nadal tian riba 
Martes, 12 de febrero de 2013 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 5 ]