Pep PlazaSi crèieu que ja ho teníeu tot vist de l'actor Pep Plaza, no deixeu passar el programa d'aquest divendres. Hem convidat el popular actor, famós per la seva imitació de Pep Guardiola al "Crackòvia", per conèixer en directe l'ampli repertori de personatges que viuen dins seu. Lluís Llach, Tomeu Penya, Eugenio, Quim Monzó, Gaspart... A tots ells dóna vida aquests dies sobre l'escenari del Club Capitol, en un nou espectacle anomenat "I ara, què?" on predomina el diàleg directe de Pep Plaza amb el públic. Ho comprovarem en directe al plató de DIVENDRES.

De vegades, moltes de les tertúlies que mirem a la tele giren entorn a temes que semblen no pertànyer al món real. Nosaltres, a DIVENDRES, anem un pas més enllà, i organitzem directament una tertúlia que gira entorn a una ficció televisiva, inspiradora, mirall de molts sentiments que expirementem a la vida real... Una nova edició de la tertúlia de "La Riera" ja està preparada , amb convidat sorpresa i els tertulians que més coneixen les baixes passions de la sèrie més famosa de TV3: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes.

Parlarem de la Lídia, que ha trencat tots els pronòstics i no només ha decidit confessar al seu pare que ella era una donant compatible sinó que, a més, ha ofert el seu ronyó... així que sembla que el Guillem se sotmetrà a un nou trasplantament. Passarà factura a la Lídia, aquesta confessió? Què passarà amb l'operació? Té motius la Lídia per estar espantada? Mirarem d'esbrinar més coses sobre aquest tema, com també analitzarem el futur de la relació entre en Sergi i la Cristina, que sembla que comença a trontollar. També parlarem dels problemes de convivència que té la Mireia amb la seva mare biològica i la seva germana... La Mireia té molta barra o tot és culpa de la seva educació? A més, farem una classe ràpida d'interpretació de somnis per esbrinar què amagava el malson de la Mercè...

I amb motiu del Dia Mundial de la Son, ens visita Marc Giró per explicar-nos-ho tot sobre el fet de dormir i tot el que envolta aquesta acció quotidiana, seguint el codi de les bones maneres i l'elegància.

Avui, com cada tarda, t'esperem en directe (16:40h.) a DIVENDRES. Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas la riera marc giró pep plaza pere mas 
Viernes, 15 de marzo de 2013 • 00:52h.