Joan Majó«Quan s'acabi la crisi, ens quedarà la realitat». Aquesta és una de les màximes del nou llibre que acaba de publicar l'enginyer industrial, empresari i polític Joan Majó: "El món que ve... ja el tenim aquí". En les seves pàgines intenta trobar respostes a la pregunta que ens farem –esperem- d'aquí poc temps: «La crisi ha passat; i ara què?».

Segons l'autor, aquesta nova realitat serà molt diferent de la que teníem abans, tant durant els anys d'explosió de la crisi com en la gestació prèvia. Seria un gran error pensar que conceptes, idees, conviccions i fórmules que han estat útils, i fins i tot molt útils, ara fa uns quants anys, puguin continuar servint-nos. D'aquest i d'altres temes d'actualitat
parlarem durant la tertúlia del dimarts, amb la col·laboració especial del mateix Joan Majó i els tertulians del programa Marina Llansana, Antonio Franco, Ernest Folch, Pere Mas i Tian Riba.

Aquest dimarts és també un dia molt especial per altres motius. Comença l'estació primaveral i volem saber de primera mà la previsió del temps per als propers mesos. Ens acompanya Francesc Mauri amb tota la informació sobre
el temps que farà durant les vacances de Setmana Santa. A més a més, ens presentarà el llibre "El temps vist des del cel".

I durant el segon dia a Esparreguera, coneixerem a fons amb l'Espartac el procés per aconseguir l'autèntic pa de pagès, producte que ha entrat recentment en el registre de productes de qualitat de la UE, sota l'etiqueta d'Indicació Geogràfica Protegida. Sabrem com ha de ser un autèntic pa de pagès català i descobrirem altres productes catalans distingits amb aquesta marca europea.

Comença la primavera amb nosaltres en directe a DIVENDRES (16:40h.). Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco ernest folch francesc muari joan majó 
Martes, 19 de marzo de 2013 • 00:34h.