Helena García Melero
Començarem el programa amb una taula formada per Quim Nadal, Joan Puigcercós, Montserrat Nebrera, Pere Macias, Antonio Franco i Tian Riba. Amb ells debatrem l'actualitat política, social i cultural de les últimes hores i destacarem, entre altres temes, la convocatòria de noves eleccions per formar un nou govern de l'Estat i la nova campanya electoral que es posarà en marxa aviat.

Ens falta temps per cuinar? Comprem el que ens cal quan anem al supermercat? Tenim un menú i una dieta equilibrats? Avui sabrem com hem de fer la compra ideal per poder elaborar fàcilment un menú setmanal sa i equilibrat amb Carmen Ferrer, professora d'higiene alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut de la URL.

Des de Terrassa parlarem del texà i de tot el que l'envolta: moda, tendències, com customitzar-los i com ser creatius amb la tela texana.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimecres 4 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco joan puigcercós montserrat nebrera pere macias quim nadal tian riba 
Miércoles, 4 de mayo de 2016 • 00:02h.

Antoni Bassas
Comencem el dijous analitzant l’actualitat política, social i cultural des del particular punt de vista del periodista i col·laborador nostre Antoni Bassas.

L’audició és part fonamental en la comunicació humana, a més, és la via per adquirir el llenguatge i tot tipus d’aprenentatges. Una pèrdua auditiva és l’alteració en funcions auditives i estructurals de l’oïda que dificulten, en diversos graus, la percepció dels sons. De l’oïda en parlarem profundament amb el doctor Gonzalo Martínez-Monche, tot recordant que celebrem el Dia Internacional de l’Audició.

Parlarem en profunditat de les votacions per a la investidura com a president del govern de l’estat de Pedro Sánchez. Viurem la ressaca de manera activa i analitzarem els resultats i els comentaris dels portaveus. Ens acompanyaran a la taula d’actualitat: Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Antonio Franco, Francesc Jofresa i Pere Mas.

Última jornada a Solsona, des d’on recomanarem alguns espais que no podem deixar de visitar quan siguem a la ciutat. Ens passejarem pel nucli antic, ens arribarem fins a la Catedral i al Museu Episcopal i farem una excursió al Pont de l’Afrau, un aqüeducte monumental de 27,5 metres d’alçària i uns 60 metres de llargada, de mitjan segle XVIII.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc jofresa gonzalo martínez-monche manuel cuyàs ntoni bassas odei etxearte 
Jueves, 3 de marzo de 2016 • 00:15h.

Mònica Terribas
Setmana crucial, políticament, que observarem a través de la mirada analítica de Mònica Terribas. Destacarem, entre d’altres temes, el debat de la resolució sobre la independència celebrat el dilluns al matí, analitzarem el discurs d’Artur Mas, candidat a la Generalitat de Junts Pel Sí, de la mateixa tarda de dilluns i, sobretot, repassarem totes les reaccions que hi ha hagut arran d’aquests importants fets per part dels partits opositors i pel mateix govern central.

Continuarem parlant d’aquest tema amb analistes de l’actualitat política i social. Ens acompanyaran Odei Etxearte, Sergi Picazo, Antonio Franco i Tian Riba, i també el prestigiós analista polític Ernesto Ekáizer, que també ens presentarà el seu nou llibre "Queríamos tanto a Luis".

Des de Sant Quintí de Mediona viurem la Fira de Mata-Degolla que recrea la captura de Sant Quintí per part de les tropes borbòniques el 1714. Veurem la recreació de la batalla, que sempre va acompanyada pel seguici popular i, entre d’altres temes, coneixerem alguns oficis curiosos del segle XVIII.

Segon dia del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, en què tornarem a regalar, a un dels nostres espectadors, 10 butlletes del número 18909 (data en què va començar el nostre programa). Recordeu que aquest número només es pot aconseguir a través de DIVENDRES, i aquesta acció la continuarem fent diàriament durant dues setmanes. I el més important, en cas que aquest número fos premiat amb el primer premi, l’espectador afortunat guanyaria... un milió d’euros!

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco ernesto ekaizer mònica terribas odei etxearte sergi picazo tian riba 
Martes, 10 de noviembre de 2015 • 00:01h.

Helena García Melero
L’actualitat política i social pren el protagonisme durant la primera part del programa. Destacarem el pacte entre els partits unionistes que presentaran "junts" els recursos al Constitucional per tal de frenar el ple de ruptura del Parlament de Catalunya. En parlarem en una taula moderada per Helena Garcia Melero i amb Antonio Franco, Carles Capdevila, Odei Etxearte, Tian Riba i la presència especial de l’exdiputada socialista Rocío Martínez-Sampere i l’editor del "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio, Kílian Sebrià.

Quants cops hem anat a comprar i, a l’hora de desar la compra, no hem tingut clar a quina part de la nevera havíem de col·locar les coses? Doncs, per fi ja no tindrem excusa; la professora d’Higiene Alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna Carme Ferrer ens resoldrà tots els dubtes que puguem tenir. No només on hem de posar els aliments, si no també quina és la millor manera de guardar-los perquè no es facin malbé.

Com cada dimecres també ens acompanyarà l’Empar Moliner, que ens portarà algunes paraules, frases o expressions que li han cridat l’atenció. Les analitzarem pel davant i pel darrere fins a treure’n l’entrellat.

A Balaguer, Espartac Peran s’acostarà al riu. Parlarem de buscadors d’or, descobrirem la pesca de riu i explicarem l’activitat aquàtica per excel·lència de la capital de la Noguera, la TransSegre.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco carles capdevila helena garcia melero kílian sebrià odei etxearte rocío martínez-sampere 
Miércoles, 4 de noviembre de 2015 • 00:03h.

'Divendres'
Aquesta temporada, el Barça ha arribat a final de temporada en una forma física sensacional i sense cap lesionat, al contrari d’equips com el Bayern o el Madrid. En el programa d’aquest dimarts mostrarem el secret que s’amaga darrere aquest èxit amb el cap de tecnologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, Josep Escoda i amb l’especialista en biodinàmica Anna Torras.

Amb Espartac Peran anem fins al Port de la Selva per passar una tarda pescant al costat del mar. Mostrarem als espectadors algunes particularitats d’una activitat que al llarg dels segles ha estat primordial a la població. Descobrirem com es pesquen les llagostes, com es feien les xarxes de pesca i quins són els peixos més característics de la zona.

I amb Xavi Coral repassem l’actualitat del dia durant la tertúlia amb els seus col·laboradors del dimarts: Salvador Cardús, Sergi Picazo, Antonio Franco, Odei Etxearte i Tian Riba.

T'esperem el dimarts 26 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: anna torras antonio franco espartac peran josep escoda odei etxearte salvador cardús sergi picazo tian riba xavi coral 
Martes, 26 de mayo de 2015 • 00:04h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 8 ]