Pau García-MilàContra la crisi, innovació. Contra l'atur, emprenedors. Aquest dijous, torna la secció del jove Pau Garcia-Milà, una ment en constant moviment de recerca d'idees. Idees que parlen l'idioma dels negocis d'èxit. En aquesta ocasió, coneixerem una fàbrica de Balsareny que fa compreses i tampons elaborats 100% amb cotó, una empresa que allarga la vida de les bombetes i una troballa tan bona que sembla d'un altre món: la primera autoescola de baix cost de l'estat.

Aquest és l'últim dia de l'Espartac voltant pels carrers de Sant Julià de Vilatorta. Abans d'acomiadar-se, però, coneixerem l'Adelina Palacín, escriptora de la col·lecció de contes d'"En Pau i la Laia", que han ensenyat a llegir a tota una generació de nens, i dels quals la Pilarín Bayés n'és la il·lustradora. Ara que s'acosta Sant Jordi, parlem dels llibres com a eina pedagògica per als més petits, amb alguns exemples tan clàssics com en Massagran, en Jep i el Fidel o En Pau i la Laia.

A més a més, descobrirem què no ens podem perdre quan visitem Sant Julià de Vilatorta.
Com sempre, farem petar la xerrada a la nostra tertúlia d'actualitat, moderada per Xavi Coral, amb la participació de Xavier Sardà, Leonor Mayor, Jordi Barbeta, Marina Llansana, Tian Riba i Pere Mas.

Participa a DIVENDRES, Tv3 a les 16:40h., amb els teus comentaris a través de les xarxes socials del programa Twitter: @DivendresTv3 | Facebook: Divendres.
En: Divendres Tv3 
Tags: adelina palacín jordi barbeta leonor mayor marina llansana pau garcia-milà pere mas tian riba 
Jueves, 4 de abril de 2013 • 00:23h.