Xavi Coral
Aquest dimecres té lloc el ple del Congrés dels Diputats en què es votarà la llei per a la successió del rei Joan Carles. Per aquest motiu hem preparat una taula d’actualitat especial per analitzar el resultat d’aquet ple amb els periodistes Vicent Sanchis, Manel Manchón, Leonor Mayor, Xavier Sardà, Jordi Barbeta i Tian Riba.

Més tard parlarem d’un tema que ens ha cridat l’atenció a la redacció de DIVENDRES. Es tracta d’una caravana de dones que s’organitza a Catalunya, concretament al poble de Castellbò. La gran franja d’homes joves de la localitat i el descens de la natalitat ha impulsat aquesta iniciativa. Parlarem amb els seus organitzadors i ens donaran més detalls de com serà aquesta trobada tan especial.

I durant les connexions amb Espartac Peran des de Llagostera, ens espera un viatge antropològic per conèixer els Manaies de Llagostera, una entitat que per Setmana Santa transformen la població en un campament romà. Descobrim qui són els manaies i com era un d’aquests antics campament. A més a més, parlem de llibres prohibits amb Josep Maria Solé i Sabaté. A Llagostera estan preparant la primera fira d’Europa dedicada a aquests llibres "maleïts".

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi barbeta josep maria solé i sabaté leonor mayor manel manchón tian riba vicent sanchís xavier sardà 
Miércoles, 11 de junio de 2014 • 00:06h.

Dra. Folch
La nutricionista de capçalera del programa, la doctora Folch, ens espera aquest dimecres al costat d’Espartac Peran a Sant Boi de Lluçanès, amb una proposta molt atractiva per posar-nos a to de cara a l’estiu. La doctora ens presenta la dieta depurativa amb arròs integral, una de les seves dietes depuratives més interessants per perdre pes, dins del cicle de dietes depuratives que ens presenta la doctora de tant en tant i que son tot un èxit. A més a més, coneixerem la ruta del pa del Lluçanès, veurem com es feia abans el pa amb blats autòctons com el forment, amb massa mare i feixos de pi.

I a plató,  compartirem una bona estona amb Xavi Coral, que té una cita amb Pep Blay i el secret de les cançons, amb un munt de curiositats i anècdotes sobre els artistes i les seves cançons populars... i informació privilegiada de la segona temporada d'"Oh happy day!".

El repàs de l’actualitat, el farem en aquesta ocasió amb Jordi Barbeta, Manel Manchón, Manuel Cuyàs, Tian Riba i Carme Colombia, investigadora associada del Centre d’Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme colombia doctora folch jordi barbeta manel manchón manuel cuyàs tian riba 
Miércoles, 21 de mayo de 2014 • 00:09h.

Pau García-MilàDes del programa DIVENDRES sempre hem donat suport a les idees de negoci amb futur, i aquest dijous coneixerem els projectes catalans que s’han presentat en el darrer Mobile World Congress. Amb el jove empresari Pau Garcia-Milà i Núria Coll us posarem al dia de les aplicacions per a dispositius mòbils que ara mateix es desenvolupen a Catalunya.

També ens visita a plató el periodista Antoni Bassas, que tornarà a fer un itinerari especial des del seu punt de vista únic pels fets de l’actualitat que més li han cridat l’atenció aquesta setmana.

Aprofitarem al màxim aquest últim dia a Ripollet per parlar de fenòmens meteorològics, coincidint amb la inauguració d’una exposició sobre meteorologia amb fotografies i aparells antics. Amb aquest motiu, repassem fenòmens meteorològics singulars que han tingut lloc a Catalunya amb Dani Ramírez i Marc Boada. A més a més, amb Espartac Peran descobrirem què no ens podem perdre quan visitem Ripollet, a través de les nostres recomanacions.

I a la tertúlia d’actualitat amb què obrirem el programa hi participarà Marcos Pardeiro, periodista del diari "La Razón", Xavier Sardà, Jordi Barbeta, Marina Llansana i Tian Riba. Una taula rodona moderada per Xavi Coral.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez espartac peran jordi barbeta marc boada marcos pardeiro marina llansana pau garcia-milà xavier sardà 
Jueves, 27 de febrero de 2014 • 00:14h.

Antoni Bassas i Xavi Coral
Els negocis d’èxit sorgits a Catalunya segueixen sent una constant al nostre programa, gràcies a la secció del jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que cada setmana fa un rastreig d’aquells projectes que s’estan convertint en referent d’èxit. Durant el programa d’avui us mostrarem un empresa del món de l'ortopèdia i medicina esportiva que ha elaborat un producte nou i revolucionari, coneixerem la primera cooperativa d’oci i turisme responsable de Catalunya i també visitarem els apartaments turístics més sol·licitats a la ciutat de Barcelona, i us explicarem el secret del seu èxit.

No faltarà a la nostra taula, i com és habitual cada dijous, el periodista Antoni Bassas, que va més enllà dels grans titulars dels diaris i ens convida a la reflexió al voltant de l’actualitat des del seu punt de vista únic. "La setmana del Bassas",  absolutament imprescindible.

I aprofitant l’últim dia d’Espartac Peran a la localitat de Masquefa, visitarem els seus racons més emblemàtics a través de les recomanacions turístiques, per acomiadar-nos més tard a ritme de swing. Parlarem de tot el que representa el swing per als habitants de Masquefa, i coneixem els diversos estils musicals que engloba amb Dani Pérez, àlies Big Dani, un dels saxofonistes més reconeguts de l’estat. A més, un grup ballarà en directe.

Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco, Jordi Barbeta i Tian Riba seran els encarregats d’obrir la tarda amb la tertúlia d’actualitat, on repassarem el més destacat del dia sota la conducció de Xavi Coral.

Després de "La Riera", a les 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas antonio franco espartac peran jordi barbeta marina llansana màrius carol pau garcia-milà tian riba 
Jueves, 28 de noviembre de 2013 • 00:25h.

Joan ColletLes bones idees no coneixen límits i avui ho tornarem a demostrar amb el jove empresari Pau Garcia Milà, que ens porta les iniciatives finalistes de la Competició Catalana de Miniempreses, en què joves emprenedors adolescents d'entre 14 i 18 anys han creat els seus propis negocis amb productes que ells mateixos han dissenyat.

Aquest dijous és l'últim dia que a DIVENDRES veurem l'Espartac Peran als carrers d'Argentona. Us hem preparat una ruta turística perquè prengueu bona nota si aneu algun dia de visita. Coneixerem els llocs més emblemàtics d'aquesta vila acompanyats d'un argentoní de cap a peus: Joan Collet, president del RCD Espanyol.
Des d'Argentona també parlarem amb el doctor Oriol Martí, premi Jordi Gol i Gurina 2012, i metge de poble exemplar. Parlem amb ell de com és aquesta feina i quines diferències té la medicina de proximitat respecte a la feina dels metges de les ciutats i els grans hospitals.

La tertúlia d'actualitat la formaran en aquesta ocasió Xavier Sardà, Jordi Barbeta, Leonor Mayor, Tian Riba i Pere Mas. Sota la moderació de Xavi Coral.

DIVENDRES, el programa de les tardes de TV3. (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: joan collet jordi barbeta leonor mayor pau garcia-milà pere mas tian riba xavi coral xavier sardà 
Jueves, 6 de junio de 2013 • 00:36h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 5 ]