L'àvia RemeiArribem al final de la setmana i la tertúlia de "La Riera" és plena d'incògnites i misteris, però la principal pregunta que impregnarà l'ambient en aquesta ocasió serà la següent: Com pot ser que en Pep, el pare de la Mireia i la Lali, ens hagi enganyat tant? A nosaltres i a les seves filles, que encara a hores d'ara pensen que és un tio encantador... D'aquest i d'altres temes en parlarem amb l'Espartac Peran, l'àvia Remei, el Pere Mas, l'Ana Boadas, la Mercè Comes i el David Balaguer.

A més a més, descobrirem com es prepara el Sant Jordi a "La Riera", perquè en els últims dies hi ha hagut molt d'amor a l'ambient... I hem descobert que Teo Sapporo no és aigua clara. Qui és? Què busca? Mirarem d'esbrinar-ho amb l'ajuda dels nostres tertulians però també dels nostres espectadors.

Com dèiem, dimarts que ve és Sant Jordi i molts escriptors estaran signant llibres per Catalunya. Per això aquesta setmana el Marc Giró ens donarà quatre consells bàsics per relacionar-nos amb un famós, però també donarà consells als famosos per relacionar-se d'una manera elegant amb la resta de mortals.

I l'entrenador personal Jordi Pallarés ens visitarà per presentar-nos la seva primera novel·la de ficció: "A cuarenta y dos kilómetros (de ti)".

DIVENDRES a Tv3, 16:40h.
Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei jordi pallarès la riera marc giró 
Viernes, 19 de abril de 2013 • 08:38h.