'Divendres'
Aquesta setmana la tertúlia de "La Riera" analitza en quin moment es troba la relació de parella entre la Marta i l’Ernest. Té motius ella per estar enfadada? Creieu que estem davant d’una crisi? En parlarem amb els nostres tertulians (l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i David Balaguer) amb qui també repassarem el que ha donat de si la tornada de l’Omar i els motius que han empès a la Gràcia a marxar de La Barra del Port... la Mercè torna a ficar-se en la vida dels seus fills, en són conscients ells? Per cert! Tindrem de convidat el director de la sèrie, l’Esteve Rovira!

Divendres a DIVENDRES és dia també de "Cita amb la Terribas". Amb la Mònica Terribas parlem sobre les eleccions municipals, amb les declaracions de Ciutadans de voler impedir la manifestació de l’11-S i de la campanya a la xarxa engegada per Ada Colau. També del ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, i de Pep Guardiola i Luis Enrique...

A més a més, us farem cinc cèntims de la fira Barcelona Bridal Week amb les últimes tendències en casaments. Tindrem tres models amb l’última moda en vestits de núvia i parlarem amb Rosa Oliva, directora de webnovias.com.

Abans de marxar de cap de setmana, l’elegància de Marc Giró inundarà el plató amb nous consells per no perdre les bones maneres en situacions de la vida quotidiana.

T'esperem el divendres 8 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei fermí fernández marc giró mònica terribas rosa oliva 
Viernes, 8 de mayo de 2015 • 00:06h.

Xavier Sala i Martín
Aquest dijous, Xavi Coral i Tian Riba es tornen a reunir al programa amb el catedràtic d’economia Xavier Sala i Martín per continuar analitzant l’actualitat en el terreny de l’economia i per fer més entenedors alguns conceptes d’aquesta disciplina que mou el món i que moltes vegades s’escapa de la nostra comprensió.

També tindrem una nova llista de negocis que funcionen, idees joves i dinàmiques sorgides a Catalunya i que cada setmana el jove emprenedor Pau Garcia-Milà ens porta com a exemples d’innovació i d’empresa del futur.

Analitzarem l’actualitat de la setmana sota el punt de vista d’Antoni Bassas. "La setmana del Bassas" d’aquest dijous focalitzarà moltes de les seves conclusions entorn del fatídic accident aeri que ha marcat l’actualitat d’aquests últims dies, encara amb molts interrogants per resoldre.

Un altre plat fort de la tarda vindrà de la mà del nostre home de fora de plató, Espartac Peran. Aquest any s’ha celebrat la 30a Mostra de Cuina Casolana de Santa Maria de Palautordera, una de les més antigues de Catalunya. Amb Pep Nogué, l’àvia Remei i sis cuiners repassarem plats tradicionals, com ara els peus de porc, els colls i punys de pollastre, el ventre i llengua de porc amb mongeta del ganxet, el bacallà amb allioli de sobrassada i mel...

A més a més, coneixerem el testimoni de la psicòloga Patricia Ramírez, que ha publicat "Así lideras, así compites", un llibre en què proposa aplicar el que ha après en el món de l’esport a la nostra pròpia feina.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas àvia remei patricia ramírez pau garcia-milà pep nogué xavier sala i martín 
Jueves, 26 de marzo de 2015 • 00:08h.

'Divendres'
És divendres a DIVENDRES i això és sinònim de tertúlia de "La Riera". Els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie requereixen un anàlisi exhaustiu per part de la nostra taula d’experts formada per l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas, Fermí Fernàndez i tots els seguidors de la tertúlia a través de les xarxes. Tot moderat per un mestre de cerimònies de luxe, Espartac Peran.

Després de la cita amb la tertúlia de "La Riera", també tindrem una nova "Cita amb la Terribas". Xavi Coral rebrà a plató a Mònica Terribas, la periodista analitzarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana als mitjans de comunicació.

I parlarem de cafè. Aquesta és una beguda que prenem cada dia, però en sabem molt poques coses. Què hem de tenir en compte si volem preparar un bon cafè? Què diferencia els diferents tipus de cafè i la manera de preparar-los? Ens ho expliquen Meritxell Falgueres i un especialista en cafè.

Abans de marxar de cap de setmana, escoltarem els consells del nostre especialista en bon gust, Marc Giró: com dir-li a un home amb elegància que comparteixi les feines de casa?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei espartac peran fermí fernández meritxell falgueras mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de octubre de 2014 • 00:03h.

Mònica TerribasFinalitza la setmana i tenim una "Cita amb la Terribas", la secció que cada divendres oferirà Mònica Terribas al nostre programa. El plantejament és el següent: la periodista triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà en companyia de Xavi Coral.

Aquest divendres també torna a DIVENDRES la mítica tertúlia de "La Riera", amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez. En aquesta primera tertúlia de la temporada hi participarà l’actor Jordi Planas, el Sergi a la sèrie, per parlar del seu personatge. Coneixerem més detalls de la seva relació amb la Maribel i de com la seva decisió de deixar la Cristina el pot afectar d’ara en endavant, sobretot tenint en compte que espera una filla d’ella. Repassarem també algunes de les novetats d’aquesta nova temporada a la sèrie.

I Marc Giró es torna a incorporar al nostre equip com a expert en elegància i bones maneres, per demostrar que es pot ser educat en qualsevol situació. Parlarem de "com podem tornar de vacances de manera elegant".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àvia remei david balaguer fermí fernández joan planas mònica terribas pere mas 
Viernes, 5 de septiembre de 2014 • 00:04h.

'Divendres'
Aquesta setmana s’acaba amb una nova edició del concurs amb què celebrem els nostres primers 1.000 programes. Per això, busquem el nostre seguidor número u, a qui premiarem amb un creuer de vuit dies pel Mediterrani! Molt atents perquè coneixerem l’últim dels tres classificats per a la gran final del dia 27 de juny.

Com sempre, les xarxes socials jugaran un paper clau durant la tertúlia de "La Riera". Preguntarem a la nostra audiència la decisió del Carlos de marxar de la cuina... ha estat només el tret al braç el que li ha fet prendre la decisió? O l’actitud de la Maribel amb els companys també hi té a veure? També parlarem del Cristian, l’amic d’en Martí: què hi ha vingut a fer, a Sant Climent? Què vol del Martí? I sobretot... què els uneix tant? I també parlarem de la reacció de l’Ona en saber el secret de la seva àvia... us ha sorprès? Creieu que aconseguirà el que es proposa denunciant la Mercè? Amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer.

Abans de marxar de cap de setmana, assolirem un repte complicat amb l’ajuda de Marc Giró, expert en bona educació  i bones maneres: com aconseguir ser elegant la revetlla de Sant Joan?

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àvia remei david balaguer fermí fernández oriol soler 
Viernes, 20 de junio de 2014 • 00:19h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]