Ferran AdriàAquest dimarts, el programa DIVENDRES continua fent saber els dubtes dels espectadors al voltant dels hàbits d'alimentació saludable, amb la inestimable col·laboració de la nutricionista del programa, la Montse Folch. En aquesta ocasió, seguirem les indicacions de la cinquena setmana de la dieta dels colors, que estan seguint un gran nombre d'espectadors. Des de la localitat d'Argentona, la doctora ens farà un monogràfic sobre les propietats de l'aigua amb gas, ja que som en una de les poblacions amb més fonts de Catalunya, entre les quals hi ha la famosa Font Picant.

El bon gust pel menjar arribarà al seu moment àlgid al plató de DIVENDRES amb la visita i posterior entrevista amb el gran Ferran Adrià, que vindrà acompanyat de Toni Soler, per explicar-nos el projecte "La fàbrica de menjar solidari", que tindrà lloc el 9 de juny i en què participaran xefs com Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Gaig, Mey Hofmann, Christian Escribà i Carme Ruscalleda.

A més a més, molt atents a Espartac Peran, que avui ens portarà a fer un tast de diferents paelles. Cada 11 de setembre, al Casino d'Argentona es fa la Festa de les Paelles, que inclou un concurs i un tast. Farem diferents paelles en directe, i descobrirem els millors trucs per cuinar-les amb la Carme Ruscalleda i diversos participants de la festa.

La tertúlia d'actualitat ens servirà d'aperitiu a tot aquest fabulós àpat, del qual esperem que en sortiu ben satisfets, amb Marina Llansana, Àlex Rovira, Francesc Romeu, Màrius Carol i Pere Mas.

DIVENDRES, cada tarda a Tv3, 16:40h.

DIVENDERS a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook