Unax Ugalde & Jose Corbacho
Aquesta setmana l'acabem amb un DIVENDRES molt especial. Tindrem entre nosaltres un gran amic del programa, Jose Corbacho, que ens visita acompanyat dels actors Paco Tous i Unax Ugalde, protagonistes d'una de les estrenes cinematogràfiques de la setmana, apadrinada pel mateix Corbacho i la productora EL TERRAT. Parlem de la pel·lícula "Somos Gente Honrada", la història de dos pares de família sense recursos econòmics, que un bon dia es troben per casualitat a la platja un paquet amb deu quilos de cocaïna. Una barreja entre "Los lunes al sol" i "Breaking bad", que es va presentar al certamen cinematogràfic de la ciutat de Màlaga, i que podrem gaudir en tots els cinemes des d'aquest cap de setmana.

No faltarem a la nostra cita amb la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas. Aquesta setmana ha aparegut un fantasma, el d'Estel Mas i en parlarem durant la tertúlia. En Claudi està disposat a trobar-la, però, per què? Vol venjar-se o en continua enamorat? Tornarem a veure Estel Mas a Sant Climent? També parlarem d'en Salva que ha pres una decisió arriscada: ha parlat a la Cristina dels abusos que rebia de part dels seus companys, ha fet bé? Tenia alguna altra sortida? Haurem de veure quin futur l'espera en aquesta cuina a partir d'ara... i compte! Perquè en Teo Saporo està disposat a anar a totes, però en Nil no s'arronsa pas...

I amb el nostre expert en bona educació, Marc Giró, parlarem de diners i bones maneres. La garreperia és elegant? Com ens hem de relacionar amb gent de diferent poder adquisitiu? Quan viatgem amb amics, hem de compartir despeses?

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Jose Corbacho Divendres Tv3 
Tags: cine jose corbacho paco tous somos gente honrada unax ugalde 
Viernes, 14 de junio de 2013 • 00:00h.