El Miami International Film Festival, que se celebrará del 7 al 16 de marzo, ha incluído a "Somos gente honrada" para que compita en el Concurso Lexus de Opera Prima Iberoamericana. La película de Alejandro Marzoa con Paco Tous y Miguel de Lira, como protagonistas, es un producción de EL TERRAT y Vaca Films ("Celda 211", "Secuestrados"), en coproducción con Persona Non Grata Pictures (Portugal). Además cuenta con la participación de Televisión Española (TVE), Televisió de Catalunya (TVC), con el apoyo del ICAA y el ICEC y la colaboración de Base New Talent de ESCAC.

En el Montreal World Film Festival, celebrado en la ciudad canadiense en agosto de 2013, "Somos gente honrada", ya fue escogida en la sección de directores noveles.
En: Productora Somos gente honrada 
Tags: miami international film festival montreal world film festival palmarés somos gente honrada 
Lunes, 17 de febrero de 2014 • 15:59h.

En el Montreal World Film Festival, celebrado en la ciudad canadiense del 22 de agosto al 2 de septiembre, la película dirigida por Alejandro Marzoa, "Somos gente honrada", ha sido escogida en la sección de directores noveles.

"Somos gente honrada" se presentó en abril de 2013 en el Festival de Málaga (Sección oficial), se estrenó en cines el 14 de junio y es una producción de EL TERRAT y Vaca Films ("Celda 211", "Secuestrados"), en coproducción con Persona Non Grata Pictures (Portugal), supone la primera colaboración entre las productoras. Además cuenta con la participación de Televisión Española (TVE), Televisió de Catalunya (TVC), con el apoyo del ICAA y el ICEC y la colaboración de Base New Talent de ESCAC.

El reparto está encabezado por Paco Tous ("Con el culo al aire", "Los hombres de Paco", "23-F"), Miguel de Lira ("No habrá paz para los malvados", "El lápiz del carpintero"), Unax Ugalde ("No controles", "Che: El argentino", "Alatriste"), Manuela Vellés ("Secuestrados", "Camino", "Caótica Ana") y Marisol Membrillo ("Cuéntame", "Amar en tiempos revueltos", "Planta 4a").

'Somos Gente Honrada'
En: Productora Somos gente honrada 
Tags: festival de málaga montreal world film festival palmarés somos gente honrada 
Jueves, 12 de septiembre de 2013 • 10:36h.

Unax Ugalde & Jose Corbacho
Aquesta setmana l'acabem amb un DIVENDRES molt especial. Tindrem entre nosaltres un gran amic del programa, Jose Corbacho, que ens visita acompanyat dels actors Paco Tous i Unax Ugalde, protagonistes d'una de les estrenes cinematogràfiques de la setmana, apadrinada pel mateix Corbacho i la productora EL TERRAT. Parlem de la pel·lícula "Somos Gente Honrada", la història de dos pares de família sense recursos econòmics, que un bon dia es troben per casualitat a la platja un paquet amb deu quilos de cocaïna. Una barreja entre "Los lunes al sol" i "Breaking bad", que es va presentar al certamen cinematogràfic de la ciutat de Màlaga, i que podrem gaudir en tots els cinemes des d'aquest cap de setmana.

No faltarem a la nostra cita amb la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas. Aquesta setmana ha aparegut un fantasma, el d'Estel Mas i en parlarem durant la tertúlia. En Claudi està disposat a trobar-la, però, per què? Vol venjar-se o en continua enamorat? Tornarem a veure Estel Mas a Sant Climent? També parlarem d'en Salva que ha pres una decisió arriscada: ha parlat a la Cristina dels abusos que rebia de part dels seus companys, ha fet bé? Tenia alguna altra sortida? Haurem de veure quin futur l'espera en aquesta cuina a partir d'ara... i compte! Perquè en Teo Saporo està disposat a anar a totes, però en Nil no s'arronsa pas...

I amb el nostre expert en bona educació, Marc Giró, parlarem de diners i bones maneres. La garreperia és elegant? Com ens hem de relacionar amb gent de diferent poder adquisitiu? Quan viatgem amb amics, hem de compartir despeses?

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Jose Corbacho Divendres Tv3 
Tags: cine jose corbacho paco tous somos gente honrada unax ugalde 
Viernes, 14 de junio de 2013 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]