Ramon SimóAquesta setmana, comencem el programa DIVENDRES entrevistant Ramon Simó, director del Festival Grec. Amb ell descobrirem algunes de les perles imprescindibles d'una edició que s'ha proposat acostar la cita cultural per antonomàsia de l'estiu a tots els públics. En temps incerts, la cultura és més necessària que mai, cal fer-la arribar al nombre més gran possible de persones i, en moments de crisi, cal que tinguem l’oportunitat d’absorbir les idees més diverses i de valorar les opinions més controvertides. D'aquests i altres temes entorn de la cultura, en parlarem amb Ramon Simó i tindrem l’oportunitat de gaudir de l’actuació en directe dels Ja T’ho Diré, que actuaran al teatre Grec el dimecres 3 de juliol.

Seguirem l’Espartac Peran i l’equip d’exteriors a través de l'Avinguda del Gall Mullat de Piera, ubicació per on ens mourem els pròxims dies, i on ens retrobarem aquest dilluns amb la pissarra de l’escriptor Màrius Serra, amb totes aquelles "Paraules en ruta" que no ens podem perdre si visitem aquest municipi de la comarca de l’Anoia.

Al novembre, Piera celebra el mes de l’oli, dies de celebracions on es tasta el primer oli de temporada, que fan els dos molins d’oli que encara queden al poble: Cal Nasi i Can Sadurní. Amb el científic Marc Boada parlarem de l’oli d’oliva des de dos vessants: el gastronòmic i el d’altres usos domèstics curiosos en què el podem fer servir.

El més destacat de l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la tertúlia d’actualitat, moderada per Xavi Coral amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Pere Mas i Tian Riba.

Aquest mes de juliol, segueixen els DIVENDRES a Tv3! Cada tarda en directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook