Helena Garcia Melero i Espartac Peran
Continua la campanya de les eleccions del 26 de juny per triar el nou govern de l'Estat per als pròxims 4 anys. Durant el cap de setmana s'hauran succeït els mítings, les declaracions, els atacs i el retrets entre els candidats i en parlarem en una taula d'actualitat formada per Sebastià Serrano, Xavier Torrens, Odei Etxearte i Tian Riba.

Igual com hem fet les últimes dues setmanes, parlarem del 25è aniversari de "La Marató" i, per commemorar aquesta efemèride, el públic triarà les millors cançons de tots els discs que s'han gravat i se'n farà una recopilació. Dilluns continuarem amb les votacions i recordarem aquests vells temes i les edicions passades de "La Marató", acompanyats d'Elena Gadel i Daniel Anglès. El divendres 1 de juliol descobrirem les cançons triades per la gent.

Comencem setmana a Altafulla, municipi de la comarca del Tarragonès declarat Patrimoni de la Humanitat pel castell dels Tamarit i per la vila romana dels Munts. Parlarem amb els altafullencs i les altafullenques sobre els espais 100% genuïns i, entre altres temes, descobrirem les paraules, frases i expressions pròpies dels seus vilatans. ​

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 13 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: daniel anglès elena gadel espartac peran helena garcia melero odei etxearte sebastià serrano xavier torrens 
Domingo, 19 de junio de 2016 • 10:07h.

Mònica Terribas
La tarda de dimarts mantindrà l’aposta del programa de tractar l’actualitat política i social des del punt de vista particular de la Mònica Terribas i des d’una taula plural de tertulians formada per Sebastià Serrano, Francesc Romeu, Arnau Gonzàlez, Antoni Tortajada, Núria Ribó i Tian Riba. Entre altres temes, repassarem l’última hora de la declaració judicial de l’exvicepresidenta Joana Ortega i de la consellera d’Educació en funcions, Irene Rigau, per la convocatòria i organització de la consulta del 9N.

Segon programa del concurs "Oh happy day", i segona coral que va haver d’abandonar-lo. Analitzarem tot el que va passar i sabrem el que pensen i si hi estan d’acord els nostres col·laboradors habituals: Elena Gadel, Pedro Pardo, Pep Blay, Ana Boadas i Pere Mas.

L’Espartac comença setmana des de la Seu d’Urgell, i presentarà el tema principal que ens porta a la capital de l’Alt Urgell: la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. Coneixerem les paraules pròpies d’aquesta localitat amb l’ajuda de Màrius Serra i, entre altres coses, parlarem de la Trobada d’Acordionistes del Pirineu, considerat el festival d’acordió diatònic més important d’Europa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni tortajada arnau gonzàlez elena gadel francesc romeu mònica terribas pedro pardo sebastià serrano tian riba 
Domingo, 11 de octubre de 2015 • 19:32h.

Jordi Llompart
Començarem el DIVENDRES a taula amb l’Helena Garcia Melero i amb Carles Capdevila, Josep Maria Vilajosana, Sebastià Serrano, Marina Llansana i Tian Riba. Farem un repàs de l’actualitat política i social i dels temes de més interès del dia.

El 9 d’octubre s’estrena "Barça dreams", el documental més gran que s’ha fet mai sobre la historia del Barça. Per parlar de la producció i el rodatge, l'Helena i la Marta Carreras entrevistaran el director, Jordi Llompart, i l’historiador Carles Santacana.

Des de Verdú, i aprofitant el nostre pas per les terres de Lleida, Espartac Peran ens parlarà de la fruita dolça i de les fruites de la tardor: poma, pera, raïm, figa i caqui. Explicarem les propietats nutricionals de cadascuna i el Pep Nogué ens prepararà dues vinagretes de fruita, una d’àcida i una de dolça.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila carles santacana jordi llompart marina llansana pep nogué sebastià serrano tian riba 
Miércoles, 7 de octubre de 2015 • 10:06h.

'Divendres'
L'equip d'exteriors del programa es trasllada a l'emblemàtic barri de la Barceloneta, des d'on es farà l'últim "Divendres per Catalunya" de la temporada.

Començarem fent tertúlia d’actualitat pendents de l’última hora política, de la llista consensuada pel 27-S i de les eleccions del Barça. Ens acompanyaran Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Rafel Nadal.

L’equip d’exteriors del programa es traslladarà al barri de la Barceloneta, on farem DIVENDRES durant tota la setmana. Màrius Serra ens presentarà l’últim "Paraules en ruta" de la temporada. Conversarem amb alguns veïns que porten tota la vida vivint al barri. Veurem com són algunes de les figures que caracteritzen la Colla de Gegants de la Barceloneta i coneixerem la festa dels cors muts, la més emblemàtica d’aquest popular barri de Barcelona.

I la dietista i nutricionista Pilar Munné ens ensenyarà a fer cinc tipus de sucs per a cinc moments determinats. Receptes ideals per a cada ocasió d’aquest estiu!

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra núria ferré pere escobar pilar munné rafel nadal sebastià serrano 
Lunes, 20 de julio de 2015 • 08:58h.

Espartac Peran
Oi que té poc sentit que els turistes se’n vagin de Barcelona amb un torero o un barret mexicà com a souvenir? Per això s’ha convocat el concurs "Souvenirs de Barcelona", per crear records que parlin realment de la ciutat. En parlem aquest dilluns amb el creador d’aquesta iniciativa, Bruno Recolons i amb la padrina del projecte, la cantant Lucrecia.

Repassem l’actualitat del cap de setmana amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Rafel Nadal, Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Pere Escobar.

I aquesta setmana ens traslladem a Premià de Dalt! Coneixerem les particularitats de la parla d’aquest poble de Catalunya al costat de l’escriptor Màrius Serra i passarem calor... molta calor!

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bruno recolons carles capdevila lucrecia núria ferré rafel nadal sebastià serrano xavi coral 
Lunes, 13 de julio de 2015 • 10:02h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 26 ]