Teresa ForcadesTeresa Forcades és una de les monges catalanes més implicades en el camí cap a l'autodeterminació del poble català. Juntament amb l'economista Arcadi Oliveres, ha creat les bases d'un procés constituent, una crida a la ciutadania de Catalunya, a adherir-se a un manifest que té per objectiu la convocatòria d'un procés a Catalunya, que permeti que el poble català decideixi de forma democràtica i pacífica quin model d'estat i de país és el que desitja. Aquest dimarts al programa DIVENCRES, Xavi Coral entrevista Teresa Forcades, que ens aclarirà punt per punt les claus d'aquest manifest.

Durant aquest segon dia a Piera, la doctora Folch és una de les protagonistes de les connexions al costat d'Espartac Peran. Donarem més claus als seguidors de la dieta dels colors per continuar menjant sa, en aquesta novena setmana, en què els efectes beneficiosos de la dieta ja comencen a ser visibles.

A més a més, coincidint amb el Mercat de la Fruita Dolça de Piera, estudiarem les propietats nutritives d'una de les fruites més populars que creix a la localitat: el préssec de la Fortesa. Coneixerem les característiques de diversos tipus de préssecs, i us donarem consells per cuinar-los i conservar-los.

Com és habitual, l'actualitat centrarà tota la nostra atenció durant la tertúlia del dimarts, amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Antonio Franco, Leonor Mayor i Tian Riba.

Tardes d'estiu, tardes de DIVENDRES. En directe a Tv3 (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc romeu leonor mayor marina llansana teresa forcades tian riba 
Martes, 2 de julio de 2013 • 02:01h.