Mònica TerribasHan estat unes setmanes de merescut descans que han servit a Xavi Coral, Espartac Peran i la resta de l'equip del programa DIVENDRES per poder tornar davant i darrere les càmeres amb energies renovades. Aquest any ens acompanya durant el primer programa de la temporada la periodista Mònica Terribas, nova presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio", programa insígnia de l'emissora pública que combina informació, divulgació i entreteniment i que també arrenca aquest dilluns 2 de setembre. Xavi Coral mantindrà un cara a cara amb Mònica Terribas per parlar d'aquesta nova etapa i de la seva trajectòria professional, que moltes vegades els ha fet coincidir a tots dos en un mateix plató.

L'Espartac continuarà fent ruta per Catalunya, explicant com són les nostres poblacions i la gent que hi viu. El continuarà acompanyant cada dilluns l'escriptor Màrius Serra i la seva pissarra per explicar-nos com és la parla de cada municipi. Aquesta setmana anirem a la localitat de Montgat, a la comarca d'El Maresme.

A Montgat, cada dia es fa la subhasta a l'antiga, un mecanisme tradicional de comercialització del peix que consisteix en la venda directa a veu, habitual fins a la dècada dels setanta.  Us explicarem com funciona una subhasta a l'antiga i com sobreviuen els pescadors que fan d’aquest sistema la seva manera de viure.

El més destacat de l'actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la tertúlia del dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, sabrem qui són els guanyadors del concurs de "Molinets d'estiu" de Tv3 i anunciarem altres novetats d'aquesta temporada.

Participa al programa a través de Twitter i Facebook. La teva opinió també és essencial per a aquests nous DIVENDRES. T'hi esperem!

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: divendres espartac peran mònica terribas nueva temporada tv3 xavi coral 
Domingo, 1 de septiembre de 2013 • 10:30h.