Marta Carreras i Oriol Soler
Dissabte 31, a les 12 del migdia, és l'hora en què es complirà la il·lusió més "grossa"; serà l'hora en què tindrà lloc el sorteig de la Grossa 2016. Tv3 i Catalunya Ràdio, amb guió d'EL TERRAT, emeten en directe el sorteig des dels platós de Sant Joan Despí. Els presentadors que conduiran aquesta gala seran Marta Carreras i Oriol Soler de DIVENDRES.

La Grossa 2016 repartirà cinc grans premis i tornaran a comptar amb un padrí cadascun, algun personatge conegut i molt popular que donarà el seu suport a les accions socials que afavoreix la Grossa. Serà una sorpresa fins a l'últim moment.

A més, aquest any, els teleespectadors que segueixin en directe el sorteig de la Grossa també podran guanyar un smartphone si encerten la terminació del primer premi.

El sorteig de la Grossa 2016, a les 12 del migdia del 31 de desembre, a Tv3 i Catalunya Ràdio.
En: Broadcast Tv Tv3 
Tags: divendres la grossa la grossa 2016 marta carreras oriol soler 
Viernes, 30 de diciembre de 2016 • 11:06h.


En 30 días de abril nos ha dado tiempo de hacer de todo y más. La maquinaria de EL TERRAT está engrasada y día sí y otro también, estamos presentes en los medios.

El mes de abril viene marcado por una fecha importante: Sant Jordi. Para la ocasión teníamos libros con los que estar presentes en las calles de Barcelona: "No entiendo nada", "En ocasiones veo pelis", o "People from Ibiza", entre otros. Los libros, este mes, han sido nuestros estrenos. DIVENDRES aprovecha la fecha para salir y montar el plató en plena Plaça de Catalunya de Barcelona y llevar a las casa uno de los días más bonitos de la ciudad.

SALVADOS ha estado de viaje por Bolivia, Grecia y Austria. Jordi Évole se ha visto con Evo Morales y Yanis Varoufakis o ha seguido de cerca el dolor de los deshaucios.

No lo hemos contado pero diríamos que la relación de invitados y de invitadas de EN EL AIRE ha estado a la par. O al menos, esa es la sensación que nos da. Peter Vives, Sergi López, Jordi Vilches, Ernesto Alterio, Ken Follett, etc... por un lado; Lolita, María León, Maribel Verdú, Nora Navas, Marta Etura, Juana Acosta, Toni Acosta, etc... por la otra. En cualquier caso, la suma global es la que cuenta: grandes invitados que nos han dado muchos minutos de buen humor.

Mucho hay que ver y repasar en la tercera entrega de "Tú te lo pierdes" pero lo que nos ha llevado de cabeza es la locura del juego inventado por Andreu Buenafuente: "Words". Sin duda alguna, el mes de abril ha sido un mes words.

TÚ TE LO PIERDES en:

En: Productora Tú te lo pierdes 
Tags: barcelona divendres en el aire evo morales house of cars salvados sant jordi words yanis varoufakis 
Miércoles, 6 de mayo de 2015 • 15:57h.

Pep Nogué
"Cuina de Divendres" és fruit d'un grapat de sortides, moltes vivències, centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que hem anat recopilant amb el cuiner Pep Nogué voltant pet tot el territori de Catalunya en aquest programa.

Pensàvem que era egoista quedar-nos per a nosaltres tot aquest llegat i per això ho hem volgut compartir amb tothom.

També perquè hem volgut divulgar tot el ric patrimoni gastronòmic que tenim a Catalunya, la cuina de cada indret i els aliments de cada racó del país i sobretot la generositat dels veïns de cada poble que ens han ensenyant els seus productes i els seus trucs culinaris.

'Cuina de Divendres'
"Cuina de Divendres - Les receptes de Pep Nogué" (Cossetània Edicions) consta de 192 pàgines amb les millors receptes que hem pogut veure a DIVENDRES durant els viatges d'Espartac Peran.
En: Publicaciones Divendres 
Tags: cuina divendres espartac peran libros pep nogué 
Viernes, 17 de abril de 2015 • 12:55h.

Mònica TerribasHan estat unes setmanes de merescut descans que han servit a Xavi Coral, Espartac Peran i la resta de l'equip del programa DIVENDRES per poder tornar davant i darrere les càmeres amb energies renovades. Aquest any ens acompanya durant el primer programa de la temporada la periodista Mònica Terribas, nova presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio", programa insígnia de l'emissora pública que combina informació, divulgació i entreteniment i que també arrenca aquest dilluns 2 de setembre. Xavi Coral mantindrà un cara a cara amb Mònica Terribas per parlar d'aquesta nova etapa i de la seva trajectòria professional, que moltes vegades els ha fet coincidir a tots dos en un mateix plató.

L'Espartac continuarà fent ruta per Catalunya, explicant com són les nostres poblacions i la gent que hi viu. El continuarà acompanyant cada dilluns l'escriptor Màrius Serra i la seva pissarra per explicar-nos com és la parla de cada municipi. Aquesta setmana anirem a la localitat de Montgat, a la comarca d'El Maresme.

A Montgat, cada dia es fa la subhasta a l'antiga, un mecanisme tradicional de comercialització del peix que consisteix en la venda directa a veu, habitual fins a la dècada dels setanta.  Us explicarem com funciona una subhasta a l'antiga i com sobreviuen els pescadors que fan d’aquest sistema la seva manera de viure.

El més destacat de l'actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la tertúlia del dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, sabrem qui són els guanyadors del concurs de "Molinets d'estiu" de Tv3 i anunciarem altres novetats d'aquesta temporada.

Participa al programa a través de Twitter i Facebook. La teva opinió també és essencial per a aquests nous DIVENDRES. T'hi esperem!

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: divendres espartac peran mònica terribas nueva temporada tv3 xavi coral 
Domingo, 1 de septiembre de 2013 • 10:30h.

'Divendres'
DIVENDRES engega la cinquena temporada a les tardes de Tv3, consolidat com el programa líder de la seva franja, i ho fa sent fidel a la seva trajectòria, però incorportant també novetats per actualitzar i fer més imprescindible la seva oferta. El programa seguirà apostant per la seva doble vessant informativa i d'entreteniment i per la combinació entre el plató i l'exterior, amb la visita setmanal a una població, que tant bé broden Xavi Coral i Espartac Peran.

Els nostres analistes de l'actualitat són capaços de treure punta del vol d'una mosca i aquest any comptem amb un equip titular molt plural format per Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco, Manuel Cuyàs, Rafel Nadal i Francesc Romeu. Tots ben complementats pels dos analistes del programa: Pere Mas i Tian Riba, i la llarga nòmina de tertulians que, periòdicament, s'afegeixen a la roda.

L'Espartac seguirà fent ruta per Catalunya explicant com són les nostres poblacions amb voluntat d'extrapolar els fets locals a l'interès general. El seguiran acompanyant Màrius Serra i la seva pissarra per explicar-nos com és la parla de cada municipi. La doctora Montse Folch continuarà donant-nos consells per a una bona dieta i nutrició a partir dels aliments més locals. I Josep Maria Solé i Sabaté ens farà pedagògica la història a partir d’un esdeveniment local lligat amb la història general.

Seguiu totes les novetats de la cinquena temporada que anirem publicant aquests dies a les xarxes socials del programa. Ens veurem en directe el dilluns 2 de setembre (16:40h.) Us hi esperem!

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: divendres espartac peran nueva temporada tv3 xavi coral 
Jueves, 29 de agosto de 2013 • 11:30h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]