Pep Blay
Aquest dilluns comencem la setmana portant l'esperit del programa DIVENDRES a la localitat de Maçanet de la Selva. L'Espartac ens espera amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les particularitats de la parla d'aquesta regió de Catalunya dins d'una nova edició de "Paraules en Ruta".

A plató donarem el tret de sortida a la secció del periodista musical Pep Blay, "El secret de les cançons". Aquest any, al costat de la nostra col·laboradora Ana Boadas seguirem amb especial atenció els castings del nou programa de Tv3 "Oh happy day". Coneixerem millor la història i tradició de Les Corals que trobem arreu de Catalunya. Amb la participació del productor musical Joan Pau Chaves.

I, si sou amants dels esports, no us perdeu la connexió sobre l'hoquei a Maçanet. Aquest és l'esport estrella de la localitat, amb el Shum Maçanet, un club que agrupa 700 socis i 160 jugadors. Parlarem del que significa l'hoquei per al poble, i de com la passió afecta a la vida ordinària dels maçanetencs encara que no el practiquin.

Com sempre, el més destacat de l'actualitat internacional del dia i el cap de setmana comentada pels nostres especialistes a la tertúlia del dilluns. Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba. Amb la participació de la xef Carme Ruscalleda i la doctora i investigadora Anna Veiga que rebran la medalla d'or del Parlament.

En directe, 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: anna veiga carles capdevila carme ruscalleda núria ferré pep blay sebastià serrano tian riba 
Lunes, 9 de septiembre de 2013 • 00:22h.