Espartac Peran i Xavi Coral
Des de l'observatori de la realitat de la redacció de DIVENDRES, hem advertit als mitjans de comunicació una alarma respecte al tema de la nutrició infantil. Durant els últims mesos s'han detectat casos de desnutrició a les escoles, i per aquest motiu hem volgut convidar el doctor Jordi Pou, professor de la UB i coordinador docent de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Amb el doctor Pou parlarem de pautes de dieta, i d'altres mesures d'alimentació essencials per garantir la salut dels més petits.

Com tots els dilluns, tornarem a endinsar-nos en el secret de les cançons, amb el periodista musical Pep Blay. En aquesta ocasió, parlarem dels himnes patriòtics, dels oficials... i també dels extraoficials! A més a més, seguirem l'evolució dels càstings del programa "Oh happy day!", amb dos dels nostres col·laboradors: Ana Boadas i Pere Mas.

Durant les connexions d'exteriors, seguirem l'Espartac per la Vall d'en Bas, a la comarca de la Garrotxa. Allà ens espera l'escriptor Màrius Serra per analitzar com parla la gent d'aquesta franja de Catalunya. També us donarem una llista dels llocs més al·lucinants de la Vall, imprescindibles per conèixer a fons aquest territori si hi aneu un cap de setmana, i tindrem l'ocasió de veure com fan en directe la despenjada del ruc i el ball del burro savi, fi de la Festa Major de Sant Esteve d'en Bas, un dels nuclis de la Vall d'en Bas.

L'actualitat del dia i el cap de setmana protagonitzarà la tertúlia que moderarà Xavi Coral, amb la participació del professor Sebastià Serrano i els periodistes Màrius Carol, Pere Escobar, Núria Ferré i Tian Riba.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran jordi pou màrius serra pep blay pere mas xavi coral 
Lunes, 16 de septiembre de 2013 • 00:04h.