Pau García-MilàPau Garcia-Milà segueix rastrejant les idees dels negocis més innovadores sorgides a Catalunya, i aquest dimecres porta al programa algunes iniciatives relacionades amb el món de l'oci i els videojocs. Entre alguns d'aquests nous models de negoci, coneixerem la proposta dels joves emprenedors de Beautifun Game, empresa catalana de videojocs que han aconseguit el meritori guardó de millor aplicació per a tauletes i mòbils 2012 amb el videojoc "Nihilumbra". I també ens ho passarem d’allò més bé jugant a "Independence game", un altre joc multijugador creat per un català i un madrileny que ja es pot fer servir a smartphones i tauletes d'Apple basat en el joc de taula Risk, on l'objectiu és conquerir... els Països Catalans!

Un dia més, viatgem a la Vall d'en Bas amb Espartac Peran, avui amb una connexió en directe on tindrem l'ocasió de conèixer la figura de Francesc de Verntallat, heroi i cap visible de la guerra dels remences. Ho sabrem tot sobre els remences a través d'una auca, amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Des de la Vall d'en Bas també us explicarem la història de dos emprenedors que crien la varietat de la vedella llemosina, que produeix carn de gran qualitat. Coneixerem les característiques d'aquesta raça de vedella, com viuen aquests animals i quins trets nutricionals té la carn que se n'obté.

Com és habitual al nostre programa, l'actualitat del dia centrarà tota la nostra atenció durant la tertúlia, conduïda per Xavi Coral i amb la participació de Manuel Cuyàs, Rafael Nadal, Sílvia Soler, Francesc Romeu i Tian Riba.

Participa a DIVENDRES via Twitter i Facebook. Els teus comentaris poden sortir sobreimpressionats per pantalla. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu manuel cuyàs pau garcia-milà rafael nadal sílvia soler tian riba xavi coral 
Miércoles, 18 de septiembre de 2013 • 00:06h.