'Divendres'
Aquest dimecres comença, al Parlament de Catalunya, el debat de política general. Analitzarem el discurs que haurà fet el president de la Generalitat i les intervencions dels presidents dels grups parlamentaris, en una sobretaula en què seuran Rafel Nadal, Joan Julibert, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Xavier Fina i Tian Riba.

El programa "Catalunya experience" torna aquesta temporada amb nous viatgers vinguts d'arreu del món. Ens en farà cinc cèntims la persona que els acompanya durant la visita i, alhora, presentadora del programa Ivana Miño.

Posarem en marxa una secció periòdica que conduirà Lluís Marquina i que ens posarà al dia dels avenços tecnològics que ens serveixen per fer el nostre dia a dia molt més fàcil. Aquesta setmana destacarem les APPs que monitoritzen el consum de la nostre llar o que ens permeten controlar els aparells electrònics a distància i mitjançant un smartphone.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots, frases i exclamacions propis del municipi de Castelló d'Empúries, com parlen els veïns de la vila i municipi de la comarca de l'Alt Empordà.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ivana miño joan julibert lluís marquina manuel cuyàs odei etxearte rafel nadal tian riba xavier fina 
Miércoles, 5 de octubre de 2016 • 00:10h.

Xavier Sala i Martín
Torna el nostre professor d'Economia, Xavier Sala i Martín. Aquesta setmana ens parlarà de la importància de la Fira Alimentària que se celebra a Barcelona del 25 al 28 d'abril i que tornarà a ser el centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació.

També tindrem alguns dels tertulians habituals per parlar de les notícies més calentes, tant en l'àmbit català com en l'estatal. Ens ajudaran a comentar l'actualitat Salvador Cardús, Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Manuel Cuyàs i Pere Mas.

A Ripoll, entrarem en directe al monestir per visitar la tomba de Guifré el Pilós i la de Ramon Berenguer IV, entre d'altres comtes de Barcelona.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 22 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero manel manchón manuel cuyàs montserrat nebrera pere mas salvador cardús xavier sala i martín 
Miércoles, 27 de abril de 2016 • 00:06h.

Helena García Melero
Tornarem de la Setmana Santa amb una taula que moderarà Helena Garcia Melero i que la formaran Empar Moliner, Núria Ferré, Manuel Cuyàs, Ernest Folch i Tian Riba.

El mateix dimarts al vespre, TV3 emet, en el "Sense ficció", el documental "Pilots". Es tracta del retrat d'un bon nombre de pilots d'avió, de companyies que treballen a Espanya, que expliquen com viuen la seva feina i donen respostes a molts interrogants que ens fem com a viatgers: la formació que reben, la seguretat de les naus, el low cost, els accidents... També ens podrem fer una idea del perfil professional del col·lectiu, molts cops en el punt de mira dels usuaris. El documental s'emetrà coincidint amb l'aniversari de la tragèdia del vol de Germanwings i comptarem amb la presència de Josep Rovira, director del projecte, i amb Ramon Vallès i Daniel Miragall, comandants d'Iberia i Air Europa, respectivament.

​Començarem la setmana amb Espartac Peran des de Campllong, municipi de la comarca del Gironès, amb motiu de la Fira Comarcal de Primavera que es fa el cap de setmana següent.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 29 de març a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: empar moliner ernest folch espartac peran helena garcia melero manuel cuyàs núria ferré tian riba 
Viernes, 25 de marzo de 2016 • 10:00h.

Helena García Melero
L'actualitat política social i cultural analitzada en profunditat des d'una taula moderada per Helena Garcia Melero que estarà acompanyada per Josep Maria Ureta, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Manel Manchón i Tian Riba.

Si volem evitar taques o irregularitats capil·lars a l'estiu, estem en el moment millor per afrontar una depilació. Existeixen molts mètodes per depilar, els més habituals són la cera, la crema depilatòria, l'afaitat o l'ús d'aparells de depilació. Actualment s'han desenvolupat molt altres mètodes més durador o definitius, com ara la depilació làser, la fotodepilació o la depilació mitjançant una agulla electrificada. D'aquesta pràctica, dels mètodes i de les tècniques, en parlarem a DIVENDRES amb el Dr. Jaume Tufet, director de la Clínica Tufet i, a més, en farem una classe pràctica.

Des de Vic, Espartac Peran ens presentarà algunes de les accions gastronòmiques que s'organitzen durant el Mercat del Ram, com ara Lactium i l'Espai Terra i Cuina. Gaudirem d'uns convidats que són especialistes en l'elaboració de formatge i descobrirem els guanyadors del Concurs de Formatges de l'any passat. També aquest any se celebra el 19è Concurs Català de Vaca de Raça Frisona, amb la participació de 65 caps de bestiar, un dels concursos de més renom del Mercat del Ram. Finalment, i entre altres temes, aquest any se celebra el 12è Concurs Nacional de Vaca Bruna del Pirineu, que per cinquè any es fa a Vic i on hi participen els millors animals provinents d'explotacions d'arreu del territori català.

Per acabar el programa, veurem i escoltarem en directe un tema de "Fang i setge" un espectacle que, adoptant els contorns d'un musical de gran format, vol acostar els espectadors a la vida dintre els murs de la ciutat de la Barcelona assetjada el juliol de 1713.​​

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep maria ureta manel manchón manuel cuyàs sílvia soler tian riba 
Miércoles, 16 de marzo de 2016 • 00:15h.

Antoni Bassas
Comencem el dijous analitzant l’actualitat política, social i cultural des del particular punt de vista del periodista i col·laborador nostre Antoni Bassas.

L’audició és part fonamental en la comunicació humana, a més, és la via per adquirir el llenguatge i tot tipus d’aprenentatges. Una pèrdua auditiva és l’alteració en funcions auditives i estructurals de l’oïda que dificulten, en diversos graus, la percepció dels sons. De l’oïda en parlarem profundament amb el doctor Gonzalo Martínez-Monche, tot recordant que celebrem el Dia Internacional de l’Audició.

Parlarem en profunditat de les votacions per a la investidura com a president del govern de l’estat de Pedro Sánchez. Viurem la ressaca de manera activa i analitzarem els resultats i els comentaris dels portaveus. Ens acompanyaran a la taula d’actualitat: Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Antonio Franco, Francesc Jofresa i Pere Mas.

Última jornada a Solsona, des d’on recomanarem alguns espais que no podem deixar de visitar quan siguem a la ciutat. Ens passejarem pel nucli antic, ens arribarem fins a la Catedral i al Museu Episcopal i farem una excursió al Pont de l’Afrau, un aqüeducte monumental de 27,5 metres d’alçària i uns 60 metres de llargada, de mitjan segle XVIII.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc jofresa gonzalo martínez-monche manuel cuyàs ntoni bassas odei etxearte 
Jueves, 3 de marzo de 2016 • 00:15h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 12 ]