Josep GuijarroAquesta setmana acabem amb un programa ple de misteris a DIVENDRES. En primer lloc, ens visita Josep Guijarro, periodista expert en el món paranormal, a propòsit de la publicació del seu llibre "Guia fantàstica de Catalunya", un recull d’històries i fets misteriosos que han tingut lloc a casa nostra: ovnis, cases encantades, indrets maleïts, esperits, fantasmes... Tots tenen el seu protagonisme al costat de tradicions ancestrals com llegendes, misteris medievals o enigmes històrics, com ara el Sant Greal, els càtars o l’esoterisme templer.

Durant la tertúlia de "La Riera" també donarem resposta a les incògnites que han anant sorgint a la sèrie durant aquesta setmana: és tan dolent com sembla, l'Edgar? En parlarem amb ell mateix, amb l’actor Miquel Fernández, que ens visita a la tertúlia. També parlarem de la tensa relació entre en Nil i en Teo. És clar que la situació és insostenible, cap a on es decantarà, la balança? En Bernat està descobrint tot un món de possibilitats al seu voltant i no té molt clar què vol i què no vol fer... fins a quin punt és capaç de resistir? Només hi ha un personatge a "La Riera" més contingut que en Bernat: el Martí, o com a mínim això és el que ha demostrat aquesta setmana... a veure si som capaços d'esbrinar alguna cosa més d'aquest personatge...

I la part esbojarrada del programa la posaran en Marc Giró i "Els optimistes" de Catalunya Ràdio (Angel Llàcer i Manu Guix). El primer contestarà les preguntes dels espectadors sobre estil i bones maneres, i els segons cantaran una cançó en directe dedicada a Malgrat de Mar.

Cada dia de la setmana és DIVENDRES a Tv3, a les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer josep guijarro manu guix marc giró 
Viernes, 4 de octubre de 2013 • 00:44h.