Josep GuijarroAquesta setmana acabem amb un programa ple de misteris a DIVENDRES. En primer lloc, ens visita Josep Guijarro, periodista expert en el món paranormal, a propòsit de la publicació del seu llibre "Guia fantàstica de Catalunya", un recull d’històries i fets misteriosos que han tingut lloc a casa nostra: ovnis, cases encantades, indrets maleïts, esperits, fantasmes... Tots tenen el seu protagonisme al costat de tradicions ancestrals com llegendes, misteris medievals o enigmes històrics, com ara el Sant Greal, els càtars o l’esoterisme templer.

Durant la tertúlia de "La Riera" també donarem resposta a les incògnites que han anant sorgint a la sèrie durant aquesta setmana: és tan dolent com sembla, l'Edgar? En parlarem amb ell mateix, amb l’actor Miquel Fernández, que ens visita a la tertúlia. També parlarem de la tensa relació entre en Nil i en Teo. És clar que la situació és insostenible, cap a on es decantarà, la balança? En Bernat està descobrint tot un món de possibilitats al seu voltant i no té molt clar què vol i què no vol fer... fins a quin punt és capaç de resistir? Només hi ha un personatge a "La Riera" més contingut que en Bernat: el Martí, o com a mínim això és el que ha demostrat aquesta setmana... a veure si som capaços d'esbrinar alguna cosa més d'aquest personatge...

I la part esbojarrada del programa la posaran en Marc Giró i "Els optimistes" de Catalunya Ràdio (Angel Llàcer i Manu Guix). El primer contestarà les preguntes dels espectadors sobre estil i bones maneres, i els segons cantaran una cançó en directe dedicada a Malgrat de Mar.

Cada dia de la setmana és DIVENDRES a Tv3, a les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer josep guijarro manu guix marc giró 
Viernes, 4 de octubre de 2013 • 00:44h.

Tomàs MolinaL'estiu ha arribat també al plató de DIVENDRES, i aquesta tarda us proposem un programa refrescant per apaivagar les calors pròpies d'aquesta estació. Per començar, hem organitzat, al costat de l'escriptor Màrius Serra, un nou, ràpid i furiós concurs sobre el domini del llenguatge, l'aclamat "Derbi de variants", aquesta vegada centrat exclusivament en aquelles expressions que fem servir per anar a la platja. Avui també amb un subgènere d'acudits dins del concurs, en el qual lluitaran pel títol Ramón Molins (Lleida), Montse Palau (Tarragona), Màbel Martí (Lleida), Quim Masferrer (Girona), Keta Carmany (Mallorca)... i un convidat especial de la Franja!

Seguirem molt a prop l'onada de calor que ha arribat aquesta setmana amb Tomàs Molina, l'home del temps de Tv3, amb un avanç de les previsions meteorològiques per aquest estiu.

I des d'Aiguafreda, els responsables de "Jennifer", la cançó de l'estiu passat, el grup Els Catarres. I amb Josep Guijarro, el nostre investigador de temes paranormals, coneixerem algunes de les supersticions rurals més curioses.

T'esperem en directe, després de "La Riera", a Tv3.

[ La ola de calor y un nuevo "Derbi de variantes", en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: els catarres josep guijarro màbel martí màrius serra montse palau queta karmany quim masferrer ramón molins tomàs molina 
Miércoles, 27 de junio de 2012 • 00:00h.

Nit de Sant JoanA 24 hores de la revetlla de Sant Joan, parlarem de la nit més màgica de l'any amb Josep Guijarro, expert en temes paranormals. Sabíeu que la nit de Sant Joan és la nit de les bruixes? Els vostres desitjos es poden fer realitat durant la revetlla de demà, si seguiu bé els passos d'un senzill ritual que elaborarem en directe al costat del nostre especialista.

També Analitzarem tot el que ha passat a "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. Parlarem de l'enfrontament que hi ha a Can Guitart-Riera. La unitat familiar penja d'un fil. S'aguantarà? I el Toni, deixarà la Mercè? Qui té ganes de venjança és la Nora, que no sabem fins on arribarà per aconseguir-ho... De què és capaç? El joc de la Marina i l'Ona comença a tenir conseqüències i el Roger Prats... comença a veure la llum del final del túnel... Com sempre, tindrem el nostre convidat sorpresa i algunes pistes del que passarà la setmana que ve a la sèrie.

I amb la Cristina Martí Ribas (filla de l'àvia Remei) aprendrem a preparar una farmaciola natural.

En directe a les 16:30h., a Tv3. Us hi esperem.

[ La magia de la noche de San Juan llega a "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas cristina martí ribas david balaguer enric majó josep guijarro la riera pere mas 
Viernes, 22 de junio de 2012 • 00:00h.

Xavier Sala i MartínAvui ens visita, com és habitual els dijous, el mestre de les jaquetes de colors, el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín. La seva visió sobre la conjuntura financera actual al nostre país, així com la seva postura critica sobre com s'estan duent a terme certes mesures per part del govern, desperta l'interès, setmana rere setmana, d'una legió de seguidors, que participen activament en el debat que traslladem a les xarxes socials.

També parlarem de la conciliació de la vida espiritual a l'era digital al costat del doctor en filosofia i en teologia Francesc Torralba, que acaba de publicar un llibre sobre aquest tema. Perquè la vida contemplativa no hauria d'estar renyida amb la voràgine d'una societat hipertecnificada, i Torralba ens explicarà de quina manera podem combatre l'angoixa 2.0 amb calma i meditació.

I altres temes d'avui, últim dia que passem a Olesa de Montserrat: farem turisme al costat de Joan Font, director d’ Els Comediants, i ens endinsarem en els casos insòlits associats a la muntanya de Montserrat, amb el nostre propi conductor de la nau del misteri, Josep Guijarro.

I abans de marxar, ens plantegem la qüestió següent: aconseguirà Mariano Rajoy aprendre parlar anglès, algun dia? Hem trobat algú que vol ajudar-lo. Es diu Andrew Funk, i també serà amb nosaltres aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.[ Sacamos los colores a la economía en "Divendres", con Xavier Sala i Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: andrew funk francesc torralba josep guijarro xavier sala i martín 
Jueves, 15 de marzo de 2012 • 00:00h.

Jordi Rios, Mireia Portas, Abel Folk i David Olivares - 'Els 39 esglaons'Són diverses les adaptacions que s'han fet d'"Els 39 esglaons", d'Alfred Hitchcok, una pel.lícula basada en la novel.la de l'escocès John Buchan, i diuen que és un dels pilars en què es fonamenten un bon grapat de regles que configuren el cinema d'espies contemporani. A nosaltres ens agrada especialment aquesta versió de la magistral cinta de Hitchcok, encara que avui, al magazín DIVENDRES, tindrem l'ocasió de conèixer una nova derivada d'aquesta història de crim i suspens. Parlem de l'adaptació teatral en clau d'humor d'"Els 39 graons", dirigida per Abel Folk. El resultat no pot ser dolent, perquè Abel Folk, d'espies, en sap una estona llarga, ja que durant el seu temps lliure, a part de ser la veu de Loquendo, també es dedica a fer de doblador de Pierce Brosnan. I si a això hi sumem l'aparició dels polifacètics "polonis" David Olivares, Mireia Portas i Jordi Rios, el llistó queda molt alt. Poden comprovar-ho aquests dies a la sala Pepe Rubianes, del Club Capitol.

Espartac Peran veurà aquesta tarda a Móra d'Ebre la Dra. Folch, la nostra experta en nutrició. Avui la doctora ens donarà bons consells per fer-nos menús per a la carmanyola. Així ja no serà tan pesat menjar cada dia fora de casa.

Expliquen que per aquí aquesta zona de Catalunya s'han vist objectes voladors no identificats. Però..., sabríeu què fer si algun dia us trobeu un extraterrestre? Convertirem una plàcida estada a la localitat de Móra d'Ebre en un capítol de Fringe, amb el nostre estudiós de les forces ocultes Josep Guijarro.

Optimitzar el dia perquè sigui DIVENDRES. Un exercici que fem cada dia en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Abel Folk, David Olivares y Mireia Portas traen "Los 39 escalones" a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk david olivares doctora folch jordi rios josep guijarro mireia portas 
Martes, 15 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]