Carlos ChecaHa estat una setmana d’allò més intensa durant la nostra estada al costat d’Espartac Peran a Sant Fruitós de Bages, localitat amb un important patrimoni arquitectònic i paisatgístic. Exemple d’això és el monestir de Sant Benet de Bages, l’església parroquial, la Sèquia, el Cobert del Batre... Aquest dijous, coneixerem tots aquests llocs a través de les recomanacions turístiques que ens farà el pilot de motociclisme Carles Checa, natural de Sant Fruitós. Ens explicarà què no ens podem perdre quan visitem aquest poble tan actiu en el terreny cultural i amb una gran tradició.

A més a més, des de Sant Fruitós de Bages tindrem l’oportunitat de conèixer Núria Picas, la versió femenina de Kilian Jornet. Acaba de guanyar per tercera vegada consecutiva la Cavalls del Vent, la carrera més llarga i dura de Catalunya.

Des de plató, l’actualitat esportiva tindrà un paper protagonista a la tertúlia, quan falten menys de 48 hores per al Barça-Madrid. Viurem la passió del futbol amb Carles Rexach, Màrius Carol, Victòria Pagès i Lluís Canut.

Els models de negocis d’èxit a Catalunya continuen sent una realitat que coneixem cada setmana gràcies al jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Entre altres idees de negoci, coneixerem un projecte que acaba de guanyar la 4a Mostra d'Emprenedors de Girona. Es tracta de "Pórtamu", una empresa que distribueix a domicili plats elaborats per diferents restaurants.

I com és habitual cada dijous, tornarà a la nostra taula el periodista Antoni Bassas, un referent per a l’audiència de Tv3 que cada setmana ens porta una nova edició de "La setmana del Bassas", una secció on fa un repàs personalitzat de l’actualitat dels últims dies.

Després de "La Riera" t’esperem a DIVENDRES. En directe, 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carles rexach carlos checa lluís canut màrius carol pau garcia-milà victoria pagès 
Jueves, 24 de octubre de 2013 • 00:16h.