Mònica Terribas
Una altra vegada ens acompanya Mònica Terribas per fer-nos saber els temes que més li han cridat l’atenció durant aquesta setmana i analitzar-los des del seu particular punt de vista.

Dimarts ens endinsem en la Festa de la Llum (que tindrà lloc el proper cap de setmana), commemoració de l’arribada de l’aigua a Manresa el segle XIV, que té una càrrega de misteri que genera interès i curiositat. Veurem imatges de l’espectacle i, fins i tot, comptarem amb alguna de les escenificacions que es podran veure durant el cap de setmana. Repassarem molts altres temes importants a la capital del Bages, com la cuina del bacallà, pròpia de la Quaresma, i la Transèquia, una caminada-cursa que es fa a l’entorn de la sèquia que va de Balsareny a Manresa i que comentarem en companyia de Núria Picas, recentment reconeguda com a Millor Esportista de Catalunya de l’any 2015.

A causa de la petició dels nostres espectadors i gràcies a la multitud de preguntes que ens han arribat i que no hem pogut contestar, ens trobem en l’obligació de fer una segona part del tema de la Llei de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentals que actualment regeixen a Catalunya. Ens tornarà a acompanyar per respondre tots els dubtes l’advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències, Meritxell Gabarró.

Entrevistarem també algunes de les actrius que interpreten al Teatre Poliorama "El Florido Pensil-Nenes", la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. Seuran al sofà vermell amb nosaltres Lloll Bertrán, Mireia Portas i Victòria Pagès.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: lloll bertrán meritxell gabarró mireia portas mònica terribas núria picas victoria pagès 
Martes, 16 de febrero de 2016 • 00:16h.

Rafael Santandreu
A nosaltres ens agrada viure la vida com si cada dia fos DIVENDRES, és la nostra manera d’utilitzar "les ulleres de la felicitat" de les qual parla el psicòleg català Rafael Santandreu en el seu nou llibre. Després de l’èxit de "L’art de no amargar-nos la vida", Rafael Santandreu torna a escriure un tractat per ajudar-nos a ser més feliços en el nostre dia a dia. Segons diu «es pot ser feliç en gairebé qualsevol circumstància. Tot depèn de com enfoquem les coses que ens passen». Parlarem de tot plegat amb ell mateix i amb Victòria Pagès, Sílvia Soler, Santi Villas i Núria Coll.

I des de Roda de Berà, seguim gaudint de l’estiu al costat d’Espartac Peran. Aquest dimecres, donarem un repàs a les diferents tipologies de cremes de protecció solar que podem trobar al mercat, i coneixerem quines son les més indicades per a cada tipus de pell. Hi comptarem amb la col·laboració del doctor Antoni Azon, que ens donarà consells per tenir cura de la pell durant l’estiu. A més a més, proposem escapades low cost per les comarques de Tarragona amb Dani Ramírez i Marc de las Heras.

No faltarà el repàs de l’actualitat amb Xavi Coral i els nostres tertulians: Rafel Nadal, Manuel Cuyàs, Vicent Francesc Romeu, Leonor Mayor i Tian Riba.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni azon espartac peran núria coll rafael santandreu santi villas sílvia soler victoria pagès 
Miércoles, 9 de julio de 2014 • 00:24h.

Carlos ChecaHa estat una setmana d’allò més intensa durant la nostra estada al costat d’Espartac Peran a Sant Fruitós de Bages, localitat amb un important patrimoni arquitectònic i paisatgístic. Exemple d’això és el monestir de Sant Benet de Bages, l’església parroquial, la Sèquia, el Cobert del Batre... Aquest dijous, coneixerem tots aquests llocs a través de les recomanacions turístiques que ens farà el pilot de motociclisme Carles Checa, natural de Sant Fruitós. Ens explicarà què no ens podem perdre quan visitem aquest poble tan actiu en el terreny cultural i amb una gran tradició.

A més a més, des de Sant Fruitós de Bages tindrem l’oportunitat de conèixer Núria Picas, la versió femenina de Kilian Jornet. Acaba de guanyar per tercera vegada consecutiva la Cavalls del Vent, la carrera més llarga i dura de Catalunya.

Des de plató, l’actualitat esportiva tindrà un paper protagonista a la tertúlia, quan falten menys de 48 hores per al Barça-Madrid. Viurem la passió del futbol amb Carles Rexach, Màrius Carol, Victòria Pagès i Lluís Canut.

Els models de negocis d’èxit a Catalunya continuen sent una realitat que coneixem cada setmana gràcies al jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Entre altres idees de negoci, coneixerem un projecte que acaba de guanyar la 4a Mostra d'Emprenedors de Girona. Es tracta de "Pórtamu", una empresa que distribueix a domicili plats elaborats per diferents restaurants.

I com és habitual cada dijous, tornarà a la nostra taula el periodista Antoni Bassas, un referent per a l’audiència de Tv3 que cada setmana ens porta una nova edició de "La setmana del Bassas", una secció on fa un repàs personalitzat de l’actualitat dels últims dies.

Després de "La Riera" t’esperem a DIVENDRES. En directe, 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carles rexach carlos checa lluís canut màrius carol pau garcia-milà victoria pagès 
Jueves, 24 de octubre de 2013 • 00:16h.

La Sagrada FamíliaEn el programa d'avui entrevistarem als actors de la nova sèrie de Tv3 "La Sagrada Família", una comèdia sobre les relaciones familiars, que de vegades poden arribar a fer riure. Tindrem a plató als actors Lluís Villanueva, Victoria Pagès, Joan Lluís Bozzo i Jordi Bosch.

Avui fa un any que es va establir el límit de seguretat dels 80 km/h., així que hem convidat a en Josep Pérez Moya, director del Servei Català del Trànsit. Resoldrem dubtes sobre radars i multes.

I també rebrem la visita del nostre expert en moda, en Marc Giró. Amb ell farem un repàs de les diferents tendències en els models de vestits de boda. Qui deia que casar-se ja no es portava?

Últim dia de l'Espartac a Igualada. Coneixerem paraules típiques d'aquesta localitat, també entrevistarem a en Jesús Lladó, president del club Palindròmic Internacional, i parlarem amb Joan Rojas, inventor del Buff. Que què és un Buff? La resposta aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.

[ "Divendres" recibe a "La sagrada família" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: joan lluís bozzo jordi bosch lluís villanueva marc giró victoria pagès 
Jueves, 14 de enero de 2010 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]