Espartac Perant i part de l'equip de 'Divendres'El programa DIVENDERS continua explicant les coses que ens passen als catalans, a través de la proximitat d'Espartac Peran amb la gent dels municipis que visitem cada setmana. Aquest dimarts, continuem a Porrera per parlar de la castanyada, una de les tradicions catalanes més celebrades. Ens acostarem a aquesta celebració des de diferents punts de vista: el de la tradició, amb Jan Grau; el nutricional, amb la doctora Folch, i el culinari, amb Pep Nogué i l'àvia Remei, amb qui presentarem alguns plats originals fets amb productes com ara castanyes i moniatos.

Porrera és també una localitat pionera a potenciar el turisme rural. De fet, s'atribueix a Porrera el fet de ser una de les poblacions on s’alberga una de les cases rurals més antigues de Tarragona, i una de les primeres cases de turisme rural del país. Ara mateix hi podem trobar fins a vuit allotjaments rurals en aquesta zona, i els coneixerem al costat de l'Espartac.

I a plató ens espera Xavi Coral amb una tertúlia d’actualitat que tindrà la col·laboració dels tertulians habituals dels dimarts: Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco, Salvador Cardús i Tian Riba.

Abans de marxar, anirem al teatre amb Ana Boadas, la nostra especialista en espectacles i formats televisius, ens ha preparat un reportatge amb el més destacat de la cartellera d’arts escèniques de Barcelona.

Com sempre, podeu participar al programa donant la vostra opinió durant l’emissió a través de les xarxes socials, Twitter i Facebook. En directe, 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco doctora folch lluís canut marina llansana màrius carol salvador cardús tian riba 
Martes, 29 de octubre de 2013 • 00:36h.