Abel FolkVa ser l’èxit teatral de la temporada i ara s’ha convertit en una TV movie. L’obra "Desclassificats" està encapçalada per grans actors, com Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. Abel Folk, que té doble tasca en la producció, la d'actor i la de director, ha explicat que en l'obra teatral "els personatges tenen traços més gruixuts", mentre que en el cine "són més subtils". Aquest dimecres ens vista al plató de DIVENDRES, per parlar d’aquesta pel·lícula de producció pròpia que avui estrena TV3, un thriller a cavall entre el món de la política i el periodisme.

Durant aquest tercer dia d’Espartac Peran a Sant Pere de Ribes, també hem preparat un tema d’enigmes musicals. Sabíeu que hi ha noms que es poden transformar en una melodia? Que existeixen sudokus musicals? Ens ho descobreix el periodista i divulgador David Puertas.

A més a més, descobrim com l’associació Junts en acció de St. Pere de Ribes treballa per a la inclusió de nens amb discapacitat intel·lectual en les activitats extraescolars/esportives que fan els altres nens. Coneixem quines opcions hi ha per a nens i adolescents amb discapacitat tant en l’àmbit escolar com extraescolar.

I tornant a plató, parlarem d’esport, dins del marc de la tertúlia que cada setmana tenim amb el periodista Lluís Canut. A més a més, seguirem de molt a prop el més destacat de l’actualitat de la jornada amb els nostres comentaristes habituals: Manel Cuyàs, Leonor Mayor, Francesc Romeu i Tian Riba.

I, per acabar, sentirem el pop lluminós d’Els Pets a l’escenari de DIVENDRES, que interpreten el tema "Bombolles", un dels senzills del seu nou treball discogràfic.

Com sempre, DIVENDRES a Tv3 a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk els pets lluís canut 
Miércoles, 13 de noviembre de 2013 • 00:24h.