Abel FolkVa ser l’èxit teatral de la temporada i ara s’ha convertit en una TV movie. L’obra "Desclassificats" està encapçalada per grans actors, com Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. Abel Folk, que té doble tasca en la producció, la d'actor i la de director, ha explicat que en l'obra teatral "els personatges tenen traços més gruixuts", mentre que en el cine "són més subtils". Aquest dimecres ens vista al plató de DIVENDRES, per parlar d’aquesta pel·lícula de producció pròpia que avui estrena TV3, un thriller a cavall entre el món de la política i el periodisme.

Durant aquest tercer dia d’Espartac Peran a Sant Pere de Ribes, també hem preparat un tema d’enigmes musicals. Sabíeu que hi ha noms que es poden transformar en una melodia? Que existeixen sudokus musicals? Ens ho descobreix el periodista i divulgador David Puertas.

A més a més, descobrim com l’associació Junts en acció de St. Pere de Ribes treballa per a la inclusió de nens amb discapacitat intel·lectual en les activitats extraescolars/esportives que fan els altres nens. Coneixem quines opcions hi ha per a nens i adolescents amb discapacitat tant en l’àmbit escolar com extraescolar.

I tornant a plató, parlarem d’esport, dins del marc de la tertúlia que cada setmana tenim amb el periodista Lluís Canut. A més a més, seguirem de molt a prop el més destacat de l’actualitat de la jornada amb els nostres comentaristes habituals: Manel Cuyàs, Leonor Mayor, Francesc Romeu i Tian Riba.

I, per acabar, sentirem el pop lluminós d’Els Pets a l’escenari de DIVENDRES, que interpreten el tema "Bombolles", un dels senzills del seu nou treball discogràfic.

Com sempre, DIVENDRES a Tv3 a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk els pets lluís canut 
Miércoles, 13 de noviembre de 2013 • 00:24h.

Xavier Sala i MartínA la tercera edat, com ens pot fer més fàcil la vida la tecnologia? Al programa d'avui coneixerem alguns objectes quotidians millorats gràcies als últims avenços tecnològics. Ens visita Enric Salesa Batlle, físic i president de la Fundació Pedro Salesa Cabo, per conèixer les noves tecnologies en el camp de l'audició i els audiòfons.

L'Abel Folk ens farà d'ambaixador d'Alella; ell, que la coneix perfectament, ens en recomanarà alguns dels racons més emblemàtics. També farem memòria i recuperarem algunes de les revistes catalanes més emblemàtiques d'Alella, on hi ha la segona revista en català més antiga del nostre país.

L'economista Xavier Sala i Martín ens tornarà a portar la seva visió de l'actualitat econòmica. Avui parlarem del dèficit, entre d'altres temes.

DIVENDRES. Amb Espartac Peran i Xavi Coral. Cada dia en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Economía, nuevas tecnologías y un paseo por Alella, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk enric salesa batlle xavier sala i martín 
Jueves, 8 de marzo de 2012 • 00:00h.

Jordi Rios, Mireia Portas, Abel Folk i David Olivares - 'Els 39 esglaons'Són diverses les adaptacions que s'han fet d'"Els 39 esglaons", d'Alfred Hitchcok, una pel.lícula basada en la novel.la de l'escocès John Buchan, i diuen que és un dels pilars en què es fonamenten un bon grapat de regles que configuren el cinema d'espies contemporani. A nosaltres ens agrada especialment aquesta versió de la magistral cinta de Hitchcok, encara que avui, al magazín DIVENDRES, tindrem l'ocasió de conèixer una nova derivada d'aquesta història de crim i suspens. Parlem de l'adaptació teatral en clau d'humor d'"Els 39 graons", dirigida per Abel Folk. El resultat no pot ser dolent, perquè Abel Folk, d'espies, en sap una estona llarga, ja que durant el seu temps lliure, a part de ser la veu de Loquendo, també es dedica a fer de doblador de Pierce Brosnan. I si a això hi sumem l'aparició dels polifacètics "polonis" David Olivares, Mireia Portas i Jordi Rios, el llistó queda molt alt. Poden comprovar-ho aquests dies a la sala Pepe Rubianes, del Club Capitol.

Espartac Peran veurà aquesta tarda a Móra d'Ebre la Dra. Folch, la nostra experta en nutrició. Avui la doctora ens donarà bons consells per fer-nos menús per a la carmanyola. Així ja no serà tan pesat menjar cada dia fora de casa.

Expliquen que per aquí aquesta zona de Catalunya s'han vist objectes voladors no identificats. Però..., sabríeu què fer si algun dia us trobeu un extraterrestre? Convertirem una plàcida estada a la localitat de Móra d'Ebre en un capítol de Fringe, amb el nostre estudiós de les forces ocultes Josep Guijarro.

Optimitzar el dia perquè sigui DIVENDRES. Un exercici que fem cada dia en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Abel Folk, David Olivares y Mireia Portas traen "Los 39 escalones" a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk david olivares doctora folch jordi rios josep guijarro mireia portas 
Martes, 15 de noviembre de 2011 • 00:00h.

A DIVENDRES mantenim viu l'esperit dels grans clàssics, sobretot gràcies als nostres guionistes, que han creat dins del Facebook del programa un grup de "fans de la literatura russa del segle XIX"... ells són així, uns bojos bohemis, sempre vivint al límit. Avui parlarem de lletres, però no russes sinó anglosaxones. Concretament de l'Oscar Wilde i de la seva obra "Un marit ideal", que actualment està en cartellera en el teatre Goya de Barcelona. Per a saber si existeix el "marit ideal" hem convidat als seus actors protagonistes, l'Abel Folk i la Sílvia Bel.

També ens visitarà en Marc Giró, que podria ser un marit ideal de la mort, sobretot perquè està a l'última en tot el que es cou en el món de la moda i les tendències. Al costat d'ell som cada dia una mica més moderns, bé, i també al costat de l'Anna Llacher, que aquest divendres ens proposa fer una "ruta mexicana": una sèrie de propostes d'oci per al cap de setmana amb sabor tex-mex. Aquí us fem cinc cèntims amb aquest vídeo on podreu veure com són els joves mexicans i les seves formes d'oci:I si encara et sap a poc aquest DIVENDRES, també parlarem amb el Carles Santamaria, director del Saló del Còmic, d'un dels personatges que més cops de puny ha repartit als romans durant els darrers cinquanta anys, el gran Asterix. I ens acomiadem de Tarragona i dels romans, l'Espartac Peran torna a casa i ens delecta amb la seva presència al plató de DIVENDRES, on els nostres col.laboradors habituals donaran pas a les seccions d'actualitat i tele. Per cert, si algú té curiositat per conèixer una mica millor als nostres col.laboradors del DIVENDRES, us deixem amb aquest video on no es veu l'esperit del programa però sí el de l'Oscar Wilde. Bon cap de setmana a tothom![ 'Divendres', el día perfecto ]

En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk anna llacher asterix carles santamaria marc giró oscar wilde salón del cómic sílvia bel 
Viernes, 30 de octubre de 2009 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]